با وب دا؛
بهره مندی از مزایای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از زبان همکاران
قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در پی تاکیدات مقام معظم رهبری در سال های اخیر مبنی بر اهمیت توجه به جوانی جمعیت کشور و همچنین شرایط جمعیتی ایران و ضرورت حمایت از اهداف این حوزه، در سال 1400 به تصویب رسیده و به تمامی سازمان ها و نهادها ابلاغ شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز به عنوان یکی از پیشگامان کشور در اجرای این قانون و پیگیری اهداف جوانی جمعیت، با تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت و کمیته های زیرمجموعه، تلاش کرده تا به نحو موثری در این زمینه گام بردارد.
از جمله اقدامات این قرارگاه، اجرای مبانی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، برای همکاران شاغل در دانشگاه بوده است.
به مناسبت هفته ملی جمعیت، با چند تن از همکارانی که از مزایای این قانون استفاده کرده اند، به گفت و گو نشستیم.
«مریم لیمویی» کارشناس سلامت نوجوانان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از مادران شاغل در دانشگاه است که در سال 1385 در دانشگاه علوم پزشکی شیراز مشغول به کار شده است.
این همکار شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز که فرزند دوقلویش در سال 1400 به دنیا آمده اند، این اتفاق را جان تازه ای برای زندگی مشترک خود و همسرش تعبیر می کند و می گوید: با توجه به اجرای قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری، توانسته برای هر کدام از فرزندان خود، وام ویژه فرزندآوری دریافت کند و از قانون دورکاری هم استفاده کند.
«مریم لیمویی» گفت از قانون پاس شیر ویژه مادران دارای فرزند زیر دو سال نیز به صورت شناور استفاده کرده است.
این مادر شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از این طرح ملی رضایت کامل دارد، زیرا توانست بیشتر در کنار فرزندان خود باشد و وام دریافتی ویژه فرزندآوری نیز بسیار در زندگی او کمک کننده بوده است.
«نرگس مزارعی فرد» کارشناس جمعیت و سلامت باروری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز از جمله مادران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز است که در سال 1396، در این دانشگاه مشغول به فعالیت شده است.
مزارعی فرد دارای سه فرزند 13 ساله، 9 ساله و هفت ماهه است و معتقد است زندگی مشترک بدون فرزند، آرامش و طراوت و شیرینی ندارد.
به گفته این کارشناس معاونت بهداشت دانشگاه، برخی از زوجین بر این باور هستند که با توجه به مسایل سخت اقتصادی و نبود درآمدهای کافی، آمدن فرزند در خانواده، سخت و نگران کننده است، اما او این تجربه را داشته و تولد فرزند را مایه روزی و برکت زندگی می داند.
این همکار شاغل در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز می گوید: با تولد فرزند سومم، توانستم وام ویژه فرزندآوری را دریافت کنم و از تسهیلات ابلاغی وزارت بهداشت به دانشگاه ها مانند دورکاری، کاهش ساعت کاری نیز استفاده کنم.
او با بیان اینکه از اجرای قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری، رضایت دارد، می افزاید: البته در خصوص فرزندان اول و دوم خودم نیز از تسهیلاتی مانند کاهش ساعت کاری استفاده کردم.
«شیوا دهقان خلیلی» کارشناس آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکی دیگر از مادران شاغل در دانشگاه است که با تولد فرزند دومش، از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و فرزندآوری استفاده کرده است.
«شیوا دهقان خلیلی» دارای دو فرزند 11 ساله و 3 ساله است و زندگی بدون فرزند را دور از شیرینی و خوشبختی می داند.
این مادر شاغل در دانشگاه علوم پزشکی شیراز می گوید: با تولد فرزند دومم، قانون حمایت از خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری تصویب شد و من توانستم از مزایای آن استفاده کنم.
استفاده از دورکاری، دریافت وام ویژه فرزندآوری و کاهش ساعات کاری در طول روز از جمله تسهیلات این قانون بوده که من بهره بردم.
پایان خبر
|
|