هفته ملی جمعیت گرامی باد؛
برکتی که فرزندان برای ما به ارمغان آوردند، زندگیمان را متحول کرد
شروع زندگی مشترک همیشه با فراز و نشیبهای مختلفی همراه بوده اما برای برخی این چالشها به فرصتی برای رشد و شکوفایی تبدیل میشودکه یکی از تصمیمهای مهم در مسیر زندگی، فرزندآوری است، انتخابی که میتواند نگرانیها و امیدها را در کنار هم قرار دهد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، «سید عبدالمجید حسینی» کارمند هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفت وگویی به مناسبت «هفته ملی جمعیت»، با اشاره به تجربه شخصی خود و همسرش، تاثیر شگرف فرزندآوری بر مسیر زندگیشان را بازگو میکند.
او معتقد است که با وجود آغاز زندگی در شرایط اقتصادی نه چندان مطلوب، برکتی که فرزندان برای ما به همراه داشته، نه تنها بار زندگی را سنگینتر نکرد بلکه موجب تحول و برکت در تمام ابعاد آن شد.
«سید عبدالمجید حسینی»، متولد ۱۳۵۷ در یکی از روستاهای شهرستان ممسنی و دانشآموخته رشته علوم تربیتی و روانشناسی از دانشگاه شیراز است که ترم دوم دانشگاه با همسرش که همکلاسی او بود و اهل اردکانیزد، آشنا شد.
او در بیان داستان زندگی خود و همسرش می گوید: آشنایی ما در محیط دانشگاه شکلگرفت که از طریق دوستان و آشنایان مذهبی شرایطی برای خواستگاری و ازدواج ما فراهم شد؛ سال ۱۳۸۵، در حالی که هر دو دانشجو بودیم و فاقد پشتوانه مالی قابل توجه، زندگی مشترکمان را آغاز کردیم.
حسینی با یادآوری شرایط اولیه زندگی مشترکشان، افزود: در سالهای نخست زندگی، با محدودیتهای اقتصادی متعددی روبرو بودیم؛ حتی سال اول ازدواج را در خوابگاه دانشجویی و دور از همسرم سپری کردم و سال دوم نیز با وام توانستیم یک سوئیت اجاره کنیم؛ اما همواره با توکل به خداوند و امید به آینده، برای ساختن زندگی تلاش میکردیم.
نقطه عطف زندگی؛ برکت فرزندان
این کارمند دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نگرش مثبت خود و همسرش به فرزندآوری افزود: با وجود تمام چالشها ، ما هیچگاه از داشتن فرزندان زیاد نگران نبودیم؛ اعتقاد قلبی ما این بود که هر فرزند با خود روزی و برکت به همراه میآورد و همینطور همشد.
حسینی ادامه داد: برکتی که چهار فرزندمان به همراه اوردند ، زندگیمان را متحول کرد؛ تولد فاطمه زهرا به عنوان نخستین فرزند در سال ۱۳۸۸ نقطه عطفی در زندگی ما بود ؛ بعد از آن صاحب ،دوقولوی پسر در سال ۹۴ و یک دختر در سال ۱۴۰۱ شدیم.
حسینی در ادامه سخنان خود، به اهمیت تربیت صحیح فرزندان اشاره و بیان کرد: تلاش ما همواره بر این بوده است که فرزندانمان افرادی مستقل و مسوولیتپذیر باشند؛ از واگذاری مسئوولیتهای کوچک در منزل گرفته تا آموزش مدیریت مالی در سنین بالاتر، همواره سعی کردهایم مهارتهای لازم برای زندگی را به آنان بیاموزیم.
نقش محوری آموزههای دینی در استحکام خانواده
او با تاکید بر نقش دین و فرهنگ اسلامی در زندگی خانوادگیشان گفت: با توجه به زمینههای فرهنگی متفاوت خانوادههای ما، آموزههای دینی همواره راهنمای ما در مواجهه با مسائل مختلف و ایجاد وحدت و همدلی بوده ؛تربیت فرزندانمان نیز بر همین اساس استوار است.
این کارمند دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تاثیرگذاری فرهنگ فرزندآوری و تعاملات خود در محیط کار دانشگاه اظهار کرد: در محیط کار همواره با احترام و دیدگاه مثبتی نسبت به خانوادههای پرجمعیت روبرو بودهام و این امر، انگیزهبخش بوده است.
حسینی با تکیه بر تجربه زندگی خود و خانوادهاش بیان کرد: مسائل اقتصادی نباید به عنوان مانعی در برابر این امر مهم تلقی شود ؛ جوانان از شروع زندگی و فرزند دار شدن نترسند، می توان با توکل برخداوند زندگی خود را آغاز و با تلاش و برنامهریزی صحیح بر چالشها غلبه کرد ؛ داشتن فرزندان نیز با خودش روزی میآورد.
پایان خبر
نظر دهید