با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
کمیته استانی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود یُد برگزار شد
کمیته استانی پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود یُد با هدف پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود یُد در سطح جامعه با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «اورنگ ایلامی» اختلالات ناشی از کمبود یُد (IDD) را به عنوان یک امر مهم بهداشت عمومی در سراسر جهان برشمرد و گفت: خوشبختانه در کشور ایران با اجرای برنامه پیشگیری و کنترل یُد و یُددار کردن نمک های خوراکی، به طور قابل ملاحظه ای از شیوع بیماری اختلالات ناشی از کمبود یُد جلوگیری شده است.

معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه در سطح جهانی، کمبود یُد حدود 2 میلیارد نفر را تحت تاثیر قرار می دهد، گفت: از این تعداد، حدود 50 میلیون نفر علائم بالینی این اختلال را تجربه می کنند و بانوان باردار، کودکان و ساکنان مناطقی با خاک های کمبود یُد مانند مناطق کوهستانی و دشت های سیلابی، بیشتر در معرض خطر هستند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: اختلالات ناشی از کمبود یُد (IDD) می تواند منجر به مشکلات جدی در رشد و تکامل جسمی و ذهنی، به ویژه در کودکان و بانوان باردار شود.
دکتر ایلامی با اشاره به اینکه اقدامات پیشگیرانه نقش مهمی در جلوگیری از ابتلا به اختلالات ناشی از کمبود یُد ایفا می کنند، افزود: پیشگیری از کمبود یُد با راهکارهای مختلفی از جمله مصرف نمک یُددار، غذاهای غنی از یُد مانند غذاهای دریایی، لبنیات و تخم مرغ و همچینن استفاده از مکمل های یُد در گروه های آسیب پذیر مانند بانوان باردار امکان پذیر است.

این نشست صبح امروز در سالن جلسات معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید