جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/30
  • - تعداد بازدید: 335
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با حضور رییس دانشگاه و مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه‌ های انسانی پرستاری وزارت بهداشت؛

کارگاه آموزشی دو روزه «مدیریت ارتباطات سازمانی در پرستاری» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز به کار کرد

آیین آغاز به کار کارگاه آموزشی دو روزه «مدیریت ارتباطات سازمانی در پرستاری» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و با حضور رییس دانشگاه و مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه‌ های انسانی پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در این آیین با اشاره به نقش تاثیرگذار پرستاران در نظام سلامت، پرستاران را از متولیان حوزه درمان معرفی کرد و برگزاری کارگاه ‌های آموزشی، بازبینی و بازآموزی را اقدامی ارزشمند، موثر، لازم و ضروری دانست.

دکتر«سید وحید حسینی» نیروی انسانی را سرمایه اصلی دانشگاه برشمرد و با بیان آسیب ‌های وارده به حوزه های آموزشی و درمانی در بحران کرونا، بر تلاش برای ارتقای داده های آموزشی برای کادر سلامت تاکید کرد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس ضمن تاکید بر جایگاه ارزشمند کادر درمان در جامعه، محیط کار در حوزه بهداشت و درمان را محیط مقدسی خواند و گفت: مردم برای دریافت خدمات درمانی و بهبودی، به کادر درمان اعتماد دارند که این مهم بسیار نیاز به مراقبت دارد.

دکتر سید وحید حسینی با تاکید بر اینکه حضور و نقش پرستاران در مراکز درمانی موجب احساس امنیت مردم در نظام سلامت است، رعایت اخلاق و پوشش حرفه ای را عاملی موثر در حفظ شأن و جایگاه پرستاران برشمرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به تعامل مشترک پزشک، پرستار، بهیار و نیروی خدمات در بیمارستان‌ ها در راستای خدمت رسانی درمانی به مردم، بر تداوم برگزاری نشست ‌های همفکری و آموزشی با محور اقدامات عملیاتی و اجرایی در حوزه درمان تاکید کرد.

این مقام مسوول در حوزه سلامت فارس ضمن تاکید بر تقدس جایگاه و نقش پرستاران، آموزش در حوزه درمان به عنوان عامل ارتقای خدمات درمانی، بهبود رضایت مردم و تعالی مجموعه دانشگاه را مهم و ضروری خوانده و از تلاش شبانه روزی و موثر جامعه پرستاری در مجموعه سلامت قدردانی کرد.

فعالیت بیش از 230 هزار پرستار در کشور 

مدیرکل دفتر توانمندسازی و بهبود سرمایه‌ های انسانی پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی نیز در این آیین با بیان اهداف کارگاه آموزشی در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۲ با عنوان «مهار تورم و رشد تولید»، به ارایه توضیحاتی درباره آخرین وضعیت توزیع نیروی پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز پرداخت.

دکتر «عباس عباس‌زاده» با اعلام اینکه بیش از ۲۳۰ هزار پرستار در کشور به ارایه خدمات پرستاری در بیمارستان ها و مراکز درمانی می پردازند، در بخش دیگری از صحبت های خود، تلاش های پرستاران را در حوزه های پژوهشی، مدیریت رفتار سازمانی به دلیل ارتقای خدمات پرستاری در مراکز درمانی و استانداردهای بیمارستانی؛ همچنین مدیریت بحران، شیوه مطلوب خدمات رسانی به بیمار و مدیریت و سیاستگذاری این حوزه ارزشمند خواند و بر نقش پرستاران به عنوان عامل تغییر نهادها و سازمان ها، در راستای بهبود و دسترسی آسان و ارزان خدمات درمانی به مردم تاکید کرد.

دکتر عباس‌زاده با اشاره به پیشینه شیراز در آموزش پرستاری اظهار کرد: 72 درصد پرستاران در شیراز در مراکز دانشگاهی و ۲۸ درصد آنان در مراکز غیر دانشگاهی به ارایه خدمات درمانی می پردازند.

این مقام مسوول در وزارت بهداشت یکی از عوامل موثر در ارتقای رضایت مردم از خدمات درمانی و پرستاری را خدمات کمک پرستاران عنوان کرد و گفت: خدمات کمک پرستاران در بهبود خدمات درمانی بسیار موثر است و باید برای تامین نیروی کمک پرستار، پیش بینی و برنامه‌ریزی صورت گیرد.

«راضیه راسخ» مدیر خدمات پرستاری دانشگاه نیز در حاشیه این کارگاه آموزشی گفت: این کارگاه آموزشی دو روزه از صبح امروز یکشنبه سی ام مهر 1402 در سالن ابوریحان مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز آغاز شد و تا فردا ادامه دارد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 89532
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب