با حضور مدیرکل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو؛
چالش های واحدهای تولیدی حوزه غذا در شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان فارس بررسی شد
.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مدیر کل امور فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
سازمان غذا و دارو و فعالان صنعت غذا استان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی
درمانی شیراز، این نشست که با حضور دکتر «فرامرز خدائیان چگنی» مدیر کل امور
فرآورده های خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برگزار شد، چالش ها و دغدغه های
حوزه غذا استان فارس مطرح و در این زمینه هم اندیشی شد.
معاون غذا و داروی دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در حاشیه این نشست گفت: در این نشست
مشکلات در خصوص اخذ و درج کد IRC برای
فرآورده های وارداتی و مواد اولیه ارایه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
دکتر «محمدجواد راعی» افزود: همچنین در این نشست ضرورت تفویض
اختیار صدور کد IRC به
استانها، از جمله استان فارس از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز مطرح شد./105
پایان خبر
نظر دهید