سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 305
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پیام تبریک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز با صدور پیامی، فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به مدیریت و کارکنان روابط عمومی دانشگاه و واحدهای زیرمجموعه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن تبریک دکتر «محمد‏هاشم هاشم ‏پور» آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

اطلاع رسانی و اطلاع یابی از کارکردهای اساسی حوزه روابط عمومی است که ارتباط صحیح و دوسویه میان سازمان ها و مخاطبان را برقرار می سازد.

مخاطبان دانشگاه های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی، همه مردم هستند و خدمات آن نیز از اساسی ترین نیاز های جامعه یعنی سلامت است و همین سبب اهمیت مضاعف نقش روابط عمومی های نظام سلامت است.

اینجانب فرا رسیدن روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی را به مدیریت و کارکنان پر تلاش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز و واحدهای تابع، صمیمانه تبریک عرض نموده و امیدوارم در همه عرصه ها به ویژه «جهاد تبیین» به عنوان یک فریضه قطعی و فوری و همچنین نقش آفرینی در شعار امسال؛ مهار تورم و رشد تولید، موفق باشند.

دکتر محمد‏هاشم هاشم‏ پور

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 87161
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب