سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 45
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در همایش روز ملی آمار و برنامه ریزی دانشگاه عنوان شد؛

نقش مسوولان و کارشناسان آمار در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در مدیریت بحران کرونا در فارس

.

رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همایش روز ملی آمار و برنامه ریزی، از تاثیر تلاش مسوولان و کارشناسان آمار دانشگاه در مدیریت بحران کروناویروس در استان تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مشاور رییس دانشگاه و رییس حوزه ریاست در این همایش ضمن قرائت پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز آمار و برنامه ریزی، برگزاری نشست فصلی با مسوولان و کارشناسان آمار دانشگاه را در دستور کار قرار داد.

دکتر «محمد حبیبی» ضمن تبریک یکم آبان روز ملی آمار و برنامه ریزی، از تلاش دست اندرکاران آمار و برنامه ریزی دانشگاه و تاثیر فعالیت آنان در بهبود مدیریت و برنامه ریزی ستاد در بحران کرونا قدردانی کرد و گفت: تلاش دست اندرکاران حوزه آمار در کسب موفقیت های دانشگاه و بسیاری از تصمیم گیری ها به ویژه در بحران کروناویروس طی ماه های گذشته بسیار تاثیرگذار بوده است.

او با اشاره به فعالیت های شبانه روزی ستاد مدیریت کووید 19 در دانشگاه و برگزاری نشست های روزانه این ستاد حتی در روزهای تعطیل سال، عنوان کرد: با بررسی آمارهای ارسالی روزانه در این نشست، تصمیم گیری ها و مصوبه های مهم در راستای مدیریت بحران کرونا انجام می شود.

دکتر حبیبی با تقدیر از تلاش و فعالیت کارکنان بهداشت و درمان دانشگاه، به ویژه مسوولان و کارشناسان آمار دانشگاه گفت: با تایید وزارت بهداشت در کمیته ستاد ملی مقابله با کرونا، یکی از صادقانه ترین و دقیق ترین آمار مربوط به کرونا در کشور، آمار مربوط به فارس است.

او درباره بازخورد مثبت و تاثیرگذار آمارهای روزانه مبتلایان، بیماران مشکوک و بستری و همچنین جانباختگان کووید19 که از مراکز و شهرستان های استان به ستاد مدیریت کووید19 در دانشگاه ارسال می شود، گفت: بررسی روزانه آمارهای ارسالی موجب تصمیم گیری های مهمی نظیر پیش بینی و راه اندازی مراکز 16 ساعته درمان سرپایی کرونا با هدف جلوگیری از ازدحام و شلوغی در بیمارستان ها شد.

دکتر حبیبی درباره داشبورد اختصاصی آمار و نقش آن در بحران کرونا توضیح داد: این داشبورد آماری از لحاظ دسترسی به اطلاعات در سطح کشور بسیار خاص و بی نظیر است و داده های آماری مربوط به آن برای پژوهش های آینده نیز استفاده می شود.

سامانه داده «درگاه کارآمد هوشمند دانشگاه علوم پزشکی شیراز» و روند بارگذاری اخبار مهم آماری در صفحه نخست آن از دیگر محورهای صبحت رئیس گروه آمار مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه در این همایش بود.

همچنین موضوعاتی نظیر نظام اطلاعات سلامت، جامعه آماری در وضعیت کرونا، شاخص CFR میزان کُشندگی کرونا و جدول آمار تجمعی کرونا نیز بررسی شد و چالش ها، نیازها و تجارب اعضای این همایش به اشتراک گذاشته شد.

این نشست صبح امروز، سی ام مهر، در سالن شهدای گمنام حراست ساختمان مرکزی دانشگاه و با حضور 130 مسوول و کارشناس آمار دانشگاه به صورت مجازی، برگزار شد./103

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار کرونا ویروس جدید
  • کد خبری : 31385
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب