با محوریت ارتقای کیفیت خدمات تغذیهای دانشجویان؛
نشست هماندیشی با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه برگزار شد
در نشستی با حضور مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و جمعی از مدیران، مسائل مرتبط با تغذیه دانشجویان و راهکارهای ارتقای خدمات غذایی در دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، این نشست هماندیشی روز پنجشنبه ۹ مرداد ۱۴۰۴، در دفتر مشاور عالی ریاست دانشگاه برگزار شد و طی آن بر ضرورت بهسازی و نوسازی سلفسرویسهای دانشگاه به عنوان یکی از محورهای اصلی ارتقاء کیفیت خدمات تغذیهای دانشجویان تأکید شد.
مشاور عالی رئیس دانشگاه با اشاره به اهمیت تغذیه در حفظ سلامت دانشجویان، خاطرنشان کرد: تغذیه سالم، از ارکان بنیادین سلامت جسم و ذهن است و به همین دلیل، رسیدگی به این موضوع باید در اولویت برنامههای رفاهی و دانشجویی دانشگاه قرار گیرد.
دکتر «کوروش عزیزی» همچنین افزود: مطالبات دانشجویان در حوزه تغذیه، با دقت و حساسیت توسط مدیران دانشگاه پیگیری میشود و اقدامات متعددی در راستای ارتقای کیفیت خدمات غذایی، بهبود مواد اولیه و تنوع بخشی به منوی غذایی در دست اجراست.
دکتر «محمدرضا سمائی» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه نیز در این نشست، با اشاره به رویکرد سلامتمحور دانشگاه، گفت: تمام تلاش مجموعه دانشگاه بر آن است تا محیطی ایمن، مطلوب و در شأن دانشجویان برای تغذیه فراهم شود. کیفیت غذا، سلامت مواد مصرفی و فضای مناسب برای صرف غذا از شاخصهای مهم در برنامهریزیهای ماست.
در ادامه این نشست، حاضران به بیان دیدگاهها و پیشنهادهایی در خصوص ارتقای وضعیت تغذیهای دانشجویان پرداختند که از جمله میتوان به افزایش تنوع غذایی، ارتقای کیفیت مواد اولیه، بهسازی محیط سلفسرویسها و بهکارگیری شیوههای نوین تهیه و توزیع غذا اشاره کرد.
این نشست با هدف تعامل و تبادل نظر در مسیر بهبود رفاه دانشجویی و توسعه خدمات سلامتمحور در حوزه تغذیه برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید