به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
نشست هماهنگی پویش پیشگیری از غرق شدگی برگزار شد
مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با اشاره به اهمیت مشارکت برون بخشی در دستیابی به اهداف حوزه سلامت، از برگزاری نشست هماهنگی پویش پیشگیری از غرق شدگی با حضور نمایندگان سازمان های مربوطه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، «علی سمتی» گفت: ﻣﺠﻤﻊ ﻋﻤﻮﻣﯽ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﻠﻞ ﻣﺘﺤﺪ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﯾﻞ2021، ﺭﻭﺯ 25 ﺟﻮﻻﯼ ﻫﺮ ﺳﺎﻝ ﻣﺼﺎﺩﻑ ﺑﺎ سوم ﻣﺮﺩﺍﺩ را به ﻋﻨﻮﺍﻥ ﺭﻭﺯ ﺟﻬﺎﻧﯽ ﭘﯿﺸﮕﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﮔﯽ ﺍﻋﻼﻡ کرده است.
او اضافه کرد: امسال نیز سازمان بهداشت جهانی(WHO) در هفتاد و ششمین مجمع خود، نخستین قطعنامه خود را در مورد پیشگیری از غرق شدگی به تصویب رساند و از دولت های عضو خواست تا اقدامات مربوط به پیشگیری از غرق شدگی را تا سال ۲۰۲۹ تسریع بخشند.
مسوول واحد کاهش خطر بلایا و حوادث معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: سازمان بهداشت جهانی از کشورهای عضو خواست با توجه به شعار امسال که با عنوان "Do One Thing to Prevent Drowning" به معنی «ﺑﺮﺍﯼ ﺟﻠﻮﮔﯿﺮﯼ ﺍﺯ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﮔﯽ ﮐﺎﺭﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿد» در راستای کاهش موارد این حادثه تلخ اقدامات لازم را انجام دهند.
سمتی ادامه داد: ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﮐﻪ ﻏﺮﻕ ﺷﺪﮔﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ 10 ﻋﻠﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﻣﺮﮒ ﺍﻓﺮﺍﺩ یک تا 24 ﺳﺎﻟﻪ به شمار می رود، کودکان و جوانان گروه های در معرض خطر محسوب می شوند و استان فارس نیز به دلیل دارا بودن سدها، ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ، ﺩﺭﯾﺎﭼﻪ ﻫﺎ، ﭼﺎﻩ ﻫﺎ، ﻣﺨﺎﺯﻥ ﺫﺧﯿﺮﻩ ﺳﺎﺯﯼ ﺁﺏ ﺧﺎﻧﮕﯽ ﻭ ﺍﺳﺘﺨﺮﻫﺎﯼ ذخیره سازی آب کشاورزی و ﺷﻨﺎ طی سال های گذشته همواره جزو پنج استان نخست کشور از نظر آمار غرق شدگی قرار داشته است.
او با بیان لزوم همکاری های بین بخشی و اجرای پویش پیشگیری از غرق شدگی و تاکید بر اهمیت آموزش، گفت: با توجه به این که بیشتر موارد غرق شدگی استان، در استخرهای کشاورزی، باغ ها، رودخانه ها و سدها اتفاق می افتد، ادارات مرتبط باید نسبت به نظارت مستمر بر استانداردهای ایمنی محل های خطر اقدام کنند.
پایان خبر
نظر دهید