با همکاری مدیریت پرستاری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛
نخستین دوره آموزشی مراقبت معنوی از بیماران برگزار شد
نخستین دوره آموزشی مراقبت معنوی از بیماران با همکاری مدیریت پرستاری و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مدیر پرستاری دانشگاه در این باره گفت: این دوره آموزشی که با حضور مدیران پرستاری شیراز، سوپروایزران آموزش کارکنان و آموزش سلامت شیراز و شهرستان های استان برگزار شد، گامی مهم برای ارتقای سطح کیفی خدمات پرستاری و توجه به ابعاد معنوی بیماران محسوب میشود.
دکتر «زهرا جمشیدی» با تاکید بر اهمیت توجه به نیازهای معنوی بیماران، مراقبت معنوی را عاملی کلیدی در تقویت روحیه، افزایش امید به زندگی و در نهایت تسریع روند بهبودی بیماران دانست.
او افزود: تیمهای پرستاری در شناسایی و پاسخگویی به این نیازهای بنیادین، نقشی ضروری و غیرقابل انکاری داشته و پرداختن به مراقبت معنوی، بخشی جداییناپذیر از یک مراقبت جامع و انسانی است.
مسوول مرکز مراقبت معنوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز در این نشست به تبیین برنامه های این مرکز در راستای مراقبت های معنوی در بیماران پرداخت.
دکتر پیرمرادیان همچنین در خصوص معرفی مرکز مراقبت معنوی، گفت: این مرکز علاوه بر پژوهش و تحقیقات در حوزه نیاز و تعارضات معنوی به تربیت و آموزش کارشناسان مراقبت معنوی، مبلغان بالینی، ائمة جماعات و اعزام آنها در مراکز درمانی شیراز و شهرستان ها، برگزاری کلاس های آموزشی برای کادر درمان و جلسات با مدیران و مسوولان برای همکاری با مراکز درمانی می پردازد.
در این دوره آموزشی، دکتر «سید روحالله موسویزاده» عضو هیأت علمی گروه معارف دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و متخصص سلامت و مراقبت معنوی نیز به تشریح مباحثی پیرامون «مبانی مراقبت معنوی» و «ضرورت و راهکارهای عملیاتی آن در محیط بالینی» پرداخت.
پایان خبر
نظر دهید