جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/08/20
  • - تعداد بازدید: 1060
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع «دانشگاه علوم پزشکی شیراز» خبر داد:

معرفی واحدهای برتر در «مدیریت عملکرد یکپارچه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه» در سال 1402

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از معرفی برترین های دانشگاه در اجرای فرآیند مدیریت عملکرد در مجموعه های زیر پوشش دانشگاه در سال گذشته خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عبدالخالق کشاورزی» در همایش مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری، از تلاش محوری مدیریت توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه و همکاری سایر مدیریت ‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، مدیریت‌ آمار و فناوری اطلاعات و همچنین مدیریت‌ بازرسی و پاسخگویی به شکایات در اجرای مدیریت عملکرد واحدهای دانشگاهی قدردانی کرد.

او ادامه داد: امتیاز واحدهای برتر بر اساس دستورالعمل  مدیریت عملکرد یکپارچه، طبق روال گذشته بررسی و واحدهایی که نسبت به سال گذشته رشد مثبت داشته ‌اند و امتیاز نهایی آنها از میانگین امتیاز به‌ علاوه انحراف معیار گروه خود بیشتر شده، شایسته دریافت نشان طلایی و واحدهایی که امتیاز آنها تنها از میانگین گروه خود بیشتر شده است، شایسته دریافت نشان نقره‌ای می شوند.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با بیان اینکه پیاده‌ سازی مدیریت عملکرد یکپارچه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه با هدف تعالی کیفیت و خدمات و یکپارچگی و به ‌روز کردن شاخص ‌ها و در راستای رسالت اصلی فرآیند مدیریت عملکرد از سال ۱۳۹۷ اجرایی شده است، گفت: شاخص ها و شیوه نامه پایش سالانه بازنگری شده و پس از دریافت نظرات و پیشنهادات واحدهای ستادی و محیطی، به تمامی واحدها ابلاغ می شود.

او ادامه داد: در حال حاضر هفت مدیریت معاونت توسعه مدیریت و منابع و 2 کمیته شامل تحت نظارت مدیریت بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات و مدیریت آمار و فنآوری اطلاعات و یک اداره اقتصاد سلامت و مقاومتی در ارزیابی مدیریت عملکرد یکپارچه معاونت توسعه مشارکت دارند و 104 واحد تحت پوشش دانشگاه از جمله بیمارستانها، شبکه ها، دانشکده ها و درمانگاه ها توسط 35 ارزیاب و حداکثر 19 رابط به واسطه 55 چک لیست که شامل 125 مولفه، 313 نشانگر و 1394 سنجه می باشد مورد ارزیابی قرار می گیرند.

دکتر کشاورزی با بیان اینکه شرط موردنیاز برای کسب نشان، رشد مثبت نسبت به سال گذشته است و انتظار می رود مراکز روند رشد و تعالی را به صورت مستمر داشته باشند، افزود: با انجام فرآیندهای مدیریت عملکرد، فرصتی عالی برای شناسایی نیازهای توسعه ‌ای داریم.

معاون مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت نیز در این همایش، به موضوعاتی در زمینه مدیریت دانش، مدیریت ارزیابی عملکرد، تربیت و آموزش نیروی انسانی، شاخص های نظام سلامت پرداخت.

دکتر «محمود صمدپور» با بیان اینکه از چند ماه گذشته، رویکرد جدیدی در مرکز توسعه مدیریت و تحول اداری وزارت بهداشت آغاز شده است، افزود: باید از تجارب ثبت شده در مدیریت دانش، به طور صحیح استفاده کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 112547
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب