سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/07/20
  • - تعداد بازدید: 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مراسم افتتاحیه پویش سلامت دهان و دندان در دبستان دخترانه شهید طمراس رحیمی برگزار شد

هم‌زمان با آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان که از نوزدهم تا بیست و پنجم مهر در سراسر کشور برگزار می‌شود، مراسم افتتاحیه این پویش در دبستان دخترانه شهید طمراس رحیمی با حضور مشاور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش‌وپرورش فارس و رئیس کمیته محرومیت‌زدایی شورای اسلامی شهر شیراز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید حمیدرضا هدایتی» با بیان اهمیت فرهنگسازی در دوران کودکی و نونهالی گفت: آموزش و ترویج رفتارهای صحیح بهداشت دهان و دندان در سنین پایین، نقش بسیار مؤثری در پیشگیری از بیماری‌های دهان و دندان در آینده دارد. اگر کودکان از همان سال‌های ابتدایی با اهمیت مسواک زدن، تغذیه سالم و مراجعه منظم به دندانپزشک آشنا شوند، می‌توان انتظار داشت که در بزرگسالی کمتر دچار مشکلات دندانی شوند.

مشاور معاون بهداشت دانشگاه  علوم پزشکی شیراز با اشاره به آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان از ۱۹ تا ۲۵ مهر، با شعار «دو دوتا یادت نره» روزی ۲ بار مسواک، هر بار ۲ دقیقه، افزود: این شعار بر اهمیت نهادینه‌سازی رفتارهای صحیح بهداشت دهان و دندان در میان اقشار مختلف جامعه، به‌ویژه دانش‌آموزان، تاکید دارد.

دکتر هدایتی ارائه خدمات جامع بهداشت دهان و دندان به دانش آموزان، به عنوان یکی از راهبردی‌ترین محورهای پیشگیری برشمرد و افزود: دوران تحصیل، فرصت طلایی شکل‌گیری عادات پایدار رفتاری است و آموزش و مداخله در این سنین می‌تواند اثراتی ماندگار در سلامت نسل آینده برجای گذارد.

این آیین در دبستان دخترانه شهید طمراس رحیمی آغاز شد و پس از برگزاری مراسم افتتاحیه، جمعی از دانش‌آموزان این مدرسه با حضور در مرکز دندان‌پزشکی حضرت امام علی(ع) از آموزش‌های بهداشت دهان و دندان و خدمات رایگان دندان‌پزشکی بهره‌مند شدند.

گفتنی است مرکز دندان‌پزشکی حضرت امام علی(ع) واقع در بوستان شقایق، هم‌زمان با اجرای پویش ملی سلامت دهان و دندان با همکاری دانشکده دندانپزشکی خدمات رایگان فلوراید تراپی را ارئه می کند.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 134718
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب