مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز منصوب شد
طی حکمی از سوی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، مهندس «میر میثم حسینی مقدم امامی» به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی این معاونت منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن حکم دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه خطاب به مهندس «حسینی مقدم امامی» آمده است:
پیرو ابلاغ به شماره 38998 / 03 / 9 / پ / 1403 / ص مورخ 07 / 12 / 1403 انتصاب به عنوان سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزنده مدیریتی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منصوب می گردید. امیدوارم با استعانت از الطاف الهی، حسن تدبیر، رعایت تمام ضوابط و جهات شرعی و قانونی و در نظر داشتن منشور اخلاقی و اجرایی دولت چهاردهم، توجه به سیاست ها و اسناد بالا دستی و قانون هفتم پیشرفت کشور در حوزه سلامت و هماهنگی با اینجانب در انجام امور محوله و حفظ و ارتقاء جایگاه دانشگاه موفق باشید.
اهم انتظارات و وظایف جنابعالی به شرح زیر می باشد:
• پیگیری کلیه برنامه ها و شرح وظایف حوزه نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با رویکرد افزایش بهره وری، فساد ستیزی و وفاق محور
• ارتقا همکاری ها و هماهنگی ها با ستاد سازمان غذا و دارو و سایر مدیریت های معاونت غذا و دارو، مشارکت فعال در رویدادها و جلسات و استفاده از این ظرفیت در جهت پیشبرد و اجرای بهینه تکالیف و برنامه های عملیاتی ابلاغی
• تلاش در جهت پیگیری و تامین حقوق قانونی کارکنان با هماهنگی معاونت و فراهم آوری حتی الامکان محیط مناسب جهت خدمت رسانی همدلانه و افزایش بهره وری نیروی انسانی و کارشناسان حوزه در جهت تامین اهداف سازمانی
• ایجاد نظام ارزیابی مستمر عملکرد کارکنان مبتنی بر شاخص های کمی و کیفی سنجش شده، ثبت و گزارش دوره ای نتایج آن
• تلاش در جهت ارتقا سطح نظارت بر مراحل تولید و توزیع فراورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با استفاده بهینه از تمامی ظرفیت های درون و برون سازمانی و توجه به اولویت ها و چالش های روز
• تسهیل و تسریع صدور مجوزهای بهداشتی با استفاده از همه ظرفیت های موجود و اتخاذ رویکردهای خلاقانه در عین پایبندی ضوابط، مقررات و خطوط قرمز سلامت و در راستای سیاست های کلان حاکمیتی و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید
• ایجاد ارتباط مثبت و سازنده با سایر بخش های دانشگاه مرتبط با بهداشت و سلامت غذا و تغذیه با هدف پیشبرد سیاست های کلان بهداشت عمومی
• برنامه ریزی در جهت استفاده از ظرفیت های مراکز علمی و پژوهشی دانشگاهی در جهت بهبود فرایندها و تصمیم سازی های کلان حوزه
• ایجاد و ارتقاء تعاملات سازنده با سایر سازمان های ذی ربط در سلامت و ایمنی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی (جهاد کشاورزی، دامپزشکی، استاندارد و …) با هدف تامین حداکثری ایمنی اقلام سلامت محور
• استفاده از ظرفیت سازمان های غیردولتی و مردم نهاد مرتبط جهت برونسپاری حداکثری برخی فرایندها درچهارچوب قوانین و مقررات و همچنین جلب مشارکت و همکاری بخش خصوصی در تامین اهداف سازمانی حوزه
• برنامه ریزی و اجرای آموزش مداوم پرسنل و توانمندسازی کارکنان حوزه متناسب با نیازهای روزآمد و چالش های نوظهور
• تلاش مضاعف در جهت تکریم ارباب محترم رجوع و جلب و اخذ نظام مند نظرات، انتقادات و پیشنهادات کلیه ذی نفعان درون و برون سازمانی
• پیگیری سایر امور محوله از طرف مقامات مافوق
دکتر محمدجواد خشنود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید