سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 263
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد:

لزوم رعایت توصیه های بهداشتی در مراسم سوگواری سرور شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع)

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اهمیت تشدید رعایت توصیه های بهداشتی در مراسم ها، از مردم و هیات های مذهبی خواست با توجه به آغاز ایام محرم و صفر و برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان(ع)، نسبت به رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی تلاش کنند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: با توجه به برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان(ع) در ایام محرم و صفر در جای جای ایران اسلامی و اهمیت سلامت عزاداران، رعایت شیوه نامه های بهداشتی توسط مردم و هیات های مذهبی از اهمیت خاصی برخوردار است.

او افزود: با برنامه ریزی های انجام شده، کارشناسان بهداشت محیط بر رعایت موازین بهداشت فردی و محیطی، تهیه و توزیع نذورات و وسایل و تجهیزات بهداشتی در مساجد، تکایا، هیات ها و موکب ها نظارت مستمر دارند.

معاون بهداشت دانشگاه ادامه داد: هیات های مذهبی، تکایا، مساجد و موکب ها در انجام نذورات و اطعام در مراسم عزاداری سوگواران، هرگونه پخت و پز را در مکان هایی با شرایط بهداشتی انجام دهند و تمامی افراد درگیر در توزیع آب و غذا، باید دارای کارت بهداشت بوده و بهداشت فردی را در هنگام خدمت دهی رعایت کنند.

دکتر رضائیان زاده ضمن بیان اینکه مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد، توصیه کرد: از مواد غذایی دارای بسته بندی بهداشتی مورد تایید وزارت بهداشت، استفاده شود.

او ضمن تاکید بر عدم انجام ذبح و قربانی در جلوی هیات، از مدیران برنامه های مذهبی خواست از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است، استفاده کنند.

این مقام مسوول در دانشگاه گفت: از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری شود و در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در دمای زیر 4 درجه سانتی گراد یا بالای 63 درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری گردند تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر 63درجه نرسد.

معاون بهداشت دانشگاه توصیه کرد: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم، از ظروف یکبار مصرف مناسب استفاده و از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف، خودداری شود.

دکتر رضائیان زاده از تمام دست اندرکاران و سوگواران شهادت سالار شهیدان(ع) خواست تا پسماند های تولید شده را به صورت بهداشتی در سطل ها یا کیسه های زباله، جمع آوری کنند.

عدم نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه و عدم توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بسته بندی در بین دسته های عزاداری و یا در مراسم سوگواری، دیگر توصیه های معاون بهداشت دانشگاه بود.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 88107
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب