معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:
قهرمانی شناگران دانشگاه علوم پزشکی شیراز در چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت ویژه بانوان
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از قهرمانی شناگران دانشگاه در چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گفت: دکتر «عبدالخالق کشاورزی» گفت: در چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ویژه بانوان، تیم دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اقتدار و با کسب بالاترین امتیازات، عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را به خود اختصاص داد.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ادامه داد: در این دوره از مسابقات، تیم های دانشگاه علوم پزشکی مشهد و شهید بهشتی، به ترتیب، به مقام ها دوم و سوم رسیدند.
دکتر کشاورزی گفت: چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، با حضور 197 نفر شناگر از دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز اعلام کرد: «سحر زرین کلاه» با کسب دو مدال طلا و یک نقره، «شیوا پیرسبزی» با کسب دو مدال طلا و یک نقره، «مریم منابری» با کسب دو مدال طلا و یک نقره، دکتر «سلمه بهمن پور» با کسب دو مدال طلا، «پریسا هوشمند» با یک کسب مدال طلا و یک نقره و «زهرا بحری» با کسب دو مدال نقره، توانستند با مربیگری «فروزنده زرآور» و سرپرستی«زهرا اسکندری کوتاهی»، عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را به دانشگاه علوم پزشکی شیراز اختصاص دهند.
مهندس «مهدی فرجی» با قدردانی از حمایت های معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، اظهار کرد: برنامه انتخابی تیم شنای دانشگاه، از سال ۱۴۰۳ آغاز شد و با جلسات متعدد و برنامه ریزی دقیق، منجر به قهرمانی این تیم شد.
مراسم اختتامیه و اهدای مدال مسابقات رشته شنا در چهارمین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، امروز با حضور تیمهای برتر در سالن آمفیتئاتر مجتمع فرهنگی، آموزشی و رفاهی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت برگزار شد.
پایان خبر
نظر دهید