سخنگوی وزارت بهداشت خبر داد:
شناسایی 2023 بیمار جدید کووید19 در کشور/ در 19 استان کشور، فوتی نداشته ایم
.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز 5 خرداد 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی دو هزار و 23 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد و با احتساب موارد جدید، مجموع مبتلایان به این بیماری در کشور به 137 هزار و 724 نفر رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «کیانوش جهانپور» در گفتگو با شبکه خبر، با اعلام این خبر، اظهار داشت: از بین مبتلایان جدید، 338 مورد بستری و یک هزار و 685 مورد معادل 83 درصد از موارد جدید از افراد در تماس با مبتلایان بودند که شناسایی شدند.
وی با بیان اینکه متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 34 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادند، از افزایش تعداد جان باختگان این بیماری به 7 هزار و 451 نفر در کشور خبر داد و گفت: 2585 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.
سخنگوی وزارت بهداشت یادآور شد: خوشبختانه تا کنون 107 هزار و 713 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند. همچنین با تلاش همکاران ما در حوزه آزمایشگاه های تشخیصی، تا کنون 818 هزار و 917 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور انجام شده است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت گفت: وضعیت استان خوزستان، همچنان قرمز است اما شاهد کاهش 10 تا 15 درصدی موارد بستری نسبت به روزهای گذشته هستیم.
دکتر جهانپور در پایان یادآور شد: خوشبختانه در طول 24 ساعت گذشته در 19 استان موارد فوتی صفر و در 5 استان، فقط یک مورد فوتی گزارش شده است./103
پایان خبر
نظر دهید