جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/03/01
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با امضای تفاهم نامه رقم خورد:

سلامت معنوی؛ محور همکاری وزارت بهداشت و حوزه های علمیه

.


وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به امضای تفاهمنامه بین وزارت بهداشت ، مرکز مدیریت حوزه های علمیه و نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه ها اعلام کرد: حوزه های علمیه، منبع غنی معارف اسلامی و پشتوانه معنوی، اخلاقی و مذهبی نظام سلامتند و می توانند نظام سلامت را تقویت کنند.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز به نقل از وبدا، دکتر «بهرام عین اللهی» در جلسه امضای تفاهمنامه بین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیریت حوزه های علمیه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، گفت:  حوزه پزشکی نیز همچون بسیاری دیگر از عرصه ها  نیازمند معنویت و اخلاق است.

وی با اشاره به این که توجه به سلامت معنوی انسان ها امروزه در دنیا  بحثی بسیار گسترده و علمی است، افزود: پزشکان و بیماران در مراکز درمانی نیازمند تقویت  روحی و معنوی اند و حوزه های علمیه می توانند در حوزه سلامت معنوی، نظام سلامت را یاری دهند.

آیت الله اعرافی : دکتر عین اللهی در گرایش های معنوی و درجه علمی ممتاز است

در این نشست همچنین آیت الله اعرافی ، مدیر حوزه های علمیه کشور  گفت: دکتر عین اللهی  وزیری ممتاز از نظر دانش، مدیریت، اخلاق و گرایش های دینی و معنوی است.

وی با بیان اینکه خرسندم  در این جلسه نورانی که برای انعقاد تفاهمنامه در جهت تعامل مناسب علمی و معنوی میان نهاد دین و نظام سلامت تشکیل یافته، شرکت کردم، افزود: کادر سلامت به منزله سپاه بهداشت و درمان در طول بیش از دو سال  که از همه گیری کرونا می گذرد، بسیار کوشا بودند و جهادی عمل کردند و خوشبختانه دولت جدید با اقدامات گسترده توانست این بیماری را  که یک معضل جهانی بود، مهار کند.

مدیر حوزه های علمیه کشور با بیان این که روحانیت و حوزه های علمیه در همه گیری کرونا در تعامل کامل با نظام سلامت و کادر بهداشتی و درمانی بودند، اظهار داشت: کشور ما در تاریخ باستانی اش از یک ذخیره علمی و دانشی گسترده در حوزه علوم پزشکی برخوردار بوده و دانشمندان بزرگ و تاثیرگذاری همچون ابوعلی سینا را در عرصه جهانی معرفی کرده است.

آیت الله اعرافی ادامه داد: اسلام، دین علم و دانش است برای همین در پرتو انقلاب اسلامی که منبعث از اسلام بود شاهد پیشرفت های ارزشمند در حوزه علوم پزشکی بوده ایم.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم نامه بین وزارت بهداشت، حوزه های علمیه و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در این جلسه، گفت: همان گونه که جسم و جان با هم مرتبط اند، علوم پزشکی و علوم معنوی نیز با هم داد و ستد دارند. بوعلی سینا کتاب پزشکی خود را قانون و کتاب علمی و فلسفی اش را شفا نامیده است که این نامگذاری نشان دهنده درآمیختگی روح با جسم و قرابت پزشکی با علوم الهی است.

مدیر حوزه های علمیه کشور با ابراز خرسندی از این که در تفاهمنامه زمینه های همکاری های  آموزشی و پژوهشی لحاظ شده است، یادآور شد: امیدواریم این تفاهمنامه زمینه ساز اقدامات جدی در خدمت به مردم شریف ایران اسلامی باشد.
تفاهمنامه ظرفیت های خوبی دارد


رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های خوب این تفاهمنامه، گفت: خوشبختانه هم وزارت بهداشت به عنوان متولی سلامت و هم حوزه های علمیه به عنوان مرجع معنوی و مورد اعتماد مردم در دور افتاده ترین نقاط کشور فعال هستند و ثمرات انعقاد این تفاهمنامه می تواند در تمام کشور دیده شود.


حجت الاسلام و المسلمین رستمی با قدردانی از ایثارگری های کادر سلامت در همه گیری کرونا و گرامیداشت یاد شهدای سلامت، افزود: هم اکنون 10 اندیشکده دین و سلامت وجود دارند که استادان در رشته های میان رشته ای در آنها فعال هستند. در همه دانشگاه ها نیز نهاد نمایندگی ولی فقیه دفاتری دارد که می توانند برای اجرای این تفاهمنامه مطالبه گری کنند.

وی ادامه داد:  ظرفیت های زیادی روی زمین مانده که این تفاهمنامه می تواند آنها  رادنبال کند.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در پایان با اشاره به این که در بحث جمعیت که از ماموریت های مهم وزارت بهداشت است حوزه های علمیه نقش تاثیرگذاری دارند، ابراز امیدواری کرد توافقنامه در عرصه اجرا موفق باشد./105

پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 60866
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب