معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
رشد کیفیت واحدهای تولید کننده صنایع غذایی استان چشمگیر است
.
معاون غذا و دارو دانشگاه
علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز همزمان با سفر استاندار فارس به سپیدان
با حضور در میز خدمت این شهرستان به درخواست ها و پرسش های مراجعان و مردم سپیدان
پاسخ داد و در ادامه از بیمارستان و چند واحد تولیدکننده فرآوردههای خوراکی و
آشامیدنی این شهرستان، بازدید کرد.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدجواد راعی» پس از
حضور در مسجد جامع شهر اردکان و پاسخ گویی به پرسش های مردم شهرستان سپیدان در
بازدید از خدمات دارویی بیمارستان امام حسین(ع) سپیدان، گفت: شهرستان سپیدان به دلیل
داشتن آب و هوای خاص خود در فصول مختلف، یکی از مناطق مهم گردشگری استان فارس است
و به همین دلیل لازم است خدمات دارویی در این بیمارستان و سطح شهر مطلوب تر از سایر
شهرستان های استان به مردم ارائه شود.
او در دیدار با مدیران حوزه
سلامت شهرستان سپیدان بیان کرد: با توجه به نزدیک بودن تعطیلات تابستان و ورود
گردشگران از سایر شهرستان های استان و حتی استان های همجوار و گرمسیری به سپیدان،
معاونت غذا و دارو تلاش دارد تا خدمات دارویی مطلوب به مردم و گردشگران ارائه شود.
در ادامه، این مقام مسوول در
دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بازدید از واحدهای تولید کننده صنایع خوراکی و آشامیدنی
شهرستان سپیدان از یکی از خطوط تولید آب معدنی سپیدان بازدید کرد و گفت: با توجه
به اینکه در فصل گرما سلامت آب پُر مصرف ترین ماده آشامیدنی محسوب می شود، نظارت
ها و بازدیدها از کارخانه های تولید آب معدنی
در سپیدان به صورت برنامه ریزی شده از سوی کارشناسان معاونت غذا و دارو انجام می
شود.
دکتر راعی با اشاره به حساسیت
جامعه و مردم نسبت به مصرف محصولاتی مانند سوسیس و کالباس، بیان کرد: در بازدید فنی
و بهداشتی از بزرگترین تولید کننده فرآورده های گوشتی شهرستان سپیدان علاوه بر
کنترل ورود تمام مواد خام مصرفی از جمله گوشت خام(مرغ و گوشت قرمز) و فرآورده های
پودری، سویا، شیر خشک و سایر مواد اولیه مجاز از سایر قسمت های این کارخانه مانند
خطوط تولید انواع سوسیس، کالباس و ناگت نیز بازدید شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه
علوم پزشکی شیراز در پایان این بازدیدها از رشد چشمگیر محصولات تولیدی و کیفیت
مطلوب فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در استان فارس ابراز رضایت کرد و گفت:
فرآورده های گوشتی واحدهای تولیدی از جمله سوسیس و کالباس طی برنامه های زمان
بندی مشخص از سطح عرضه نمونه برداری و برای مطابقت با معیارهای بهداشتی مربوطه به
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ارسال می شود و در صورت عدم مطابقت با هر یک از معیارهای
بهداشتی مربوطه، اقدامات قانونی لازم انجام می شود.
پایان خبر
نظر دهید