جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/12/22
  • - تعداد بازدید: 297
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دیدار رئیس و اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضرت آیت‌الله سید علی اصغر دستغیب

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با همراهی اعضای هیات رئیسه دانشگاه، صبح امروز با حضرت آیت‌الله سید علی اصغر دستغیب دیدار و گفت گو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس در این دیدار، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، گفت: شاهد خدمات ارزنده رییس و اعضای هیات رییسه جدید هستیم که برخواسته از ایمان قوی و اشتیاق خدمت به بندگان خدا هستند و از آنان در میان مردم به خوبی و نام نیک یاد می شود که این مهم بسیار ارزشمند است.

حضرت آیت الله «سید علی اصغر دستغیب» با اشاره به حدیثی از پیامبر اسلام(ص)، تاکید کرد: باید از فرصت‌هایی که خداوند در اختیار ما قرار می دهد، به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان، به خوبی استفاده کنیم و از برکات این ماه بهره ببریم.

حضرت آیت الله دستغیب در خصوص فرایض و برکات ماه مبارک رمضان، توضیحاتی ارایه داد و بر اهمیت نقش مجموعه سلامت در ارایه خدمات بهداشتی درمانی به مردم تاکید کرد.

رییس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس برای اعضای هیات رییسه دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

درخواست رییس دانشگاه از جامعه روحانیون برای آگاهی بخشی عمومی در خصوص پویش ملی «نه به تصادف»

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، هدف از این دیدار را بهره مندی از رهنمودهای آیت الله دستغیب در پیشبرد اهداف پیش رو مجموعه سلامت دانست و با اشاره به اقدامات و فعالیت های انجام شده توسط تیم مدیریتی جدید دانشگاه، مطالبی در خصوص برنامه ریزی های آینده در مجموعه سلامت عنوان کرد.

دکتر «سید بصیر هاشمی» از اجرای پویش ملی «نه به تصادف» خبر داد و ضمن درخواست از جامعه روحانیون برای آگاهی بخشی عمومی در خصوص ابن پویش ملی، گفت: با توجه به افزایش مسافرت ها و تردد در جاده ها به ویژه در ایام تعطیلات نوروز، با مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان، از سوی وزارت بهداشت و مجموعه سلامت، این پویش راه اندازی شده است.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس توضیح داد: خطای انسانی عامل بیش از ۵۰ درصد تصادفات است و از جامعه روحانیون نیز دعوت می شود تا به پیوستن به این پویش ملی و دعوت از مردم در این زمینه، موجب کاهش آمار تصادفات به ویژه برای جوانان به عنوان نیروهای مولد جامعه شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اینکه حمایت حضرت آیت الله دستغیب از مجموعه سلامت، همیشه موجب دلگرمی و افزایش انگیزه برای کادر مجموعه سلامت است، به سابقه و پیشینه همکاری و حمایت‌های حضرت آیت الله دستغیب در مجمع خیرین سلامت فارس اشاره کرد و افزود: حضرت آیت الله دستغیب، سال‌های سال است که در حوزه بهداشت و درمان و در مجمع خیرین تامین سلامت فارس، حامی مجموعه سلامت بوده و هست و از افتخارات مجموعه سلامت، برخورداری از حمایت‌های بزرگان است.

دکتر «کوروش عزیزی» مشاورعالی رییس دانشگاه نیز در این دیدار، با تاکید بر اینکه تلاش اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رضایتمندی مردم و کادر سلامت است، عنوان کرد: مردمداری و حفظ شأن و کرامت انسانی، از اولویت‌های مسوولان دانشگاه است.

همچنین دیگر اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این دیدار، پیرامون اقدامات و فعالیت های بخش های مختلف دانشگاه در راستای ارایه خدمات و رضایتمندی مردم و کادر سلامت، مطالبی عنوان کردند.

این برنامه، صبح امروز چهارشنبه، بیست و دوم اسفند 1403 در دفتر حضرت آیت الله «سید علی اصغر دستغیب»، برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 119867
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب