سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/09/15
  • - تعداد بازدید: 291
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با هدف ارتقای اعتبارات جاری و عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور

دکتر «سید بصیر هاشمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، به همراه دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دکتر «غلامرضا توکل» رئیس مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی با دکتر «محسن نجفی‌خواه» معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در این نشست مهم‌ترین موضوعات مربوط به ارتقای اعتبارات جاری و عمرانی دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و پیشنهاداتی برای افزایش اعتبارات در سال آینده و تقویت اعتبارات تا پایان سال جاری ارائه شد.

دکتر هاشمی با اشاره به حجم بالای مراجعه بیماران از سایر استان ها به مراکز درمانی شیراز، بر ضرورت تخصیص اعتبارات لازم برای تکمیل بیمارستان‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام بهداشتی و درمانی استان تأکید کرد و گفت: ارتقای کیفیت خدمات آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی نیازمند تأمین منابع مالی کافی و مدیریت هدفمند اعتبارات است و از سازمان برنامه و بودجه انتظار داریم توجه ویژه‌ای به دانشگاه علوم پزشکی شیراز داشته باشد.

در ادامه نشست، اولویت‌های اصلی دانشگاه در زمینه توسعه و بهره‌برداری از پروژه‌های جاری و طرح‌های جدید مورد بحث قرار گرفت و راهکارهای تأمین و ارتقای اعتبارات مورد تبادل نظر قرار گرفت.

این نشست امروز عصر، پانزدهم آذر ۱۴۰۴، با حضور دکتر «سالار خواجه پور» مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی و «حجت الله رفعت جو» مدیر برنامه‌ریزی، بودجه و پایش عملکرد دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دفتر معاون علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه کشور، برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 139820
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب