سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/03/07
  • - تعداد بازدید: 66
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
فصل تازه‌ای از هم‌افزایی راهبردی در فارس؛

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با مدیرکل آموزش و پرورش استان، زمینه‌ساز توسعه تعاملات حوزه سلامت و آموزش و پرورش

در راستای ارتقای تعاملات بین‌بخشی و هم‌افزایی در تربیت نسل آینده، صبح امروز چهارشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۴، دکتر «سید بصیر هاشمی»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و جمعی از مسوولان ارشد این دانشگاه با مهندس «محسن کلاری»، مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس و جمعی از مدیران ارشد این سازمان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، این نشست صمیمی با هدف بررسی ظرفیت‌های همکاری مشترک و توسعه اقدامات هماهنگ در حوزه‌های سلامت و آموزش و پرورش برگزار شد.

دکتر هاشمی در این دیدار با تبریک انتصاب مهندس کلاری، آموزش و پرورش را یکی از رکن های اصلی توسعه ملی دانست و گفت: همان‌طور که در نظام سلامت، پیشگیری بر درمان تقدم دارد، در حوزه تعلیم و تربیت نیز، پرورش و توانمندسازی دانش‌آموزان، زیربنای آموزش اثربخش است. شکل‌گیری هویت فردی، سلامت روانی و مهارت‌های اجتماعی در مدرسه آغاز می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اثرگذاری آموزش‌های پایه در مدارس بر کیفیت آموزش عالی، از آمادگی کامل این دانشگاه برای گسترش همکاری‌ها در حوزه‌های بهداشت مدارس، سلامت روان، آموزش سلامت و تغذیه خبر داد.

در ادامه، دکتر «کوروش عزیزی»، مشاور عالی رئیس دانشگاه، با تاکید بر اهمیت تربیت فراگیر دانش‌آموزان افزود: مهارت‌های زندگی از سنین پایین شکل می گیرد و آموزش و پرورش در این امر نقش موثری دارد.

در این دیدار، مهندس «محسن کلاری»، مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز با قدردانی از خدمات مجموعه سلامت استان، بر لزوم گسترش تعاملات بین‌دستگاهی تاکید کرد.

وی ضمن اشاره به موضوعاتی نظیر تغذیه سالم، سلامت روان و آموزش سلامت پیشنهاد تشکیل کارگروه تخصصی مشترک دانشگاه علوم پزشکی شیراز و آموزش و پرورش استان فارس را با هدف تدوین برنامه‌های مشترک و منسجم ارائه کرد.

در این نشست، مدیران دو مجموعه بر شکل‌گیری ساختارهای هماهنگ برای بررسی چالش‌ها، طراحی برنامه‌های میدانی مشترک و توسعه آموزش‌های کاربردی سلامت در مدارس تاکید کردند.

این دیدار راهبردی، نویدبخش آغاز فصل تازه‌ای از هم‌افزایی و هم‌گرایی میان دو مجموعه، دانشگاه علوم پزشکی شیراز و آموزش و پرورش استان فارس در مسیر ساختن آینده‌ای سالم‌تر و توانمندتر برای فرزندان ایران‌زمین است.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 125359
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب