پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به مناسبت روز جهانی غذا؛
دست در دست هم برای غذاهای سالمتر و آیندهای بهتر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در پیامی، روز جهانی غذا را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در متن پیام دکتر «سید بصیر هاشمی» آمده است:
روز جهانی غذا یادآور مسوولیتی جمعی و خطیر نسبت به سلامت نسل امروز و آینده است. در جهانی که همزمان با گسترش تولیدات صنعتی و تغییر سبک زندگی و نیز مواجهه با چالشهایی مانند کمتحرکی، تغذیه نامناسب و هدررفت منابع غذایی روبهرو هستیم، ارتقای سواد تغذیهای و ترویج سبک زندگی سالم بیش از پیش اهمیت مییابد.
دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تکیه بر فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و نظارتی در حوزه تغذیه، پیوسته در مسیر ارتقای امنیت غذایی و سلامت جامعه گام برداشته است. همافزایی میان حوزههای بهداشت، معاونت غذا و دارو، مراکز علمی و پژوهشی و دیگر نهادهای مرتبط، راه را برای توسعهای پایدار و ارتقای کیفیت زندگی مردم هموار میسازد.
تحقق اهداف روز جهانی غذا تنها از مسیر مشارکت و همراهی همگانی ممکن خواهد بود. از عموم مردم ، تولیدکنندگان، نهادهای آموزشی و رسانهها دعوت میکنم تا با ترویج الگوی تغذیه سالم، پرهیز از اسراف و حمایت از تولیدات سالم و بومی، در ساختن جامعهای سالمتر و آیندهای بهتر سهیم شوند.
از همکاران حوزه تغذیه و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز به پاس تلاش در جهت پیشبرد اهداف نظام سلامت قدردانی می کنم.
دکتر سید بصیر هاشمی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید