سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/06/03
  • - تعداد بازدید: 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حمایت‌های بانکی، شتاب‌دهنده توسعه پروژه‌های سلامت‌محور در فارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دیدار با مدیرعامل بانک رفاه کارگران کشور، حمایت‌های بانکی را عاملی مهم در تسریع روند تکمیل پروژه‌های سلامت‌محور استان فارس دانست و بر گسترش همکاری‌های دوجانبه این بانک و دانشگاه تأکید کرد.

600

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در دیدار با دکتر «اسماعیل لله‌گانی»، مدیرعامل بانک رفاه کارگران کشور، با اشاره به نقش اثرگذار منابع مالی و تسهیلات بانکی در پیشبرد اهداف حوزه سلامت، اظهار کرد: تقویت همکاری با بانک رفاه کارگران می‌تواند زمینه‌ساز تکمیل پروژه‌های عمرانی، رفاهی و دانشجویی دانشگاه شود و گامی مهم در ارتقای خدمات سلامت به مردم استان باشد.

وی با بیان اینکه توسعه تسهیلات رفاهی برای کارکنان، استفاده از ظرفیت خرید اوراق بانکی و بهره‌مندی از تسهیلات مالی از برنامه‌های مشترک دانشگاه و بانک رفاه کارگران است، افزود: این همکاری‌ها در تکمیل پروژه‌های مهم حوزه سلامت و رفاه دانشجویان، نقش‌آفرینی خواهد کرد.

600

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین با اشاره به ظرفیت‌های شاخص این دانشگاه در حوزه دانشجویی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با برخورداری از ۲۰۴ واحد خوابگاه متأهلی، رتبه نخست کشور را داراست و پروژه ۸۲ واحدی خوابگاه متأهلی فاطمی نیز به‌عنوان طرحی شاخص در راستای حمایت از قانون جوانی جمعیت در حال تکمیل است.

600

در این دیدار،دکتر «اسماعیل لله‌گانی»، مدیرعامل بانک رفاه کارگران کشور نیز با ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بر آمادگی این بانک برای حمایت از حوزه سلامت فارس تأکید کرد و گفت: بانک رفاه کارگران خود را متعهد به پشتیبانی از طرح‌هایی می‌داند که در خدمت ارتقای سلامت جامعه  باشد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 130808
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب