سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/06/29
  • - تعداد بازدید: 48
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در آیین تکریم و معارفه فرماندار سپیدان تأکید کرد:

توسعه زیرساخت‌های سلامت در سپیدان / وفاق ملی؛ راهبرد پیشبرد پروژه‌های سلامت در فارس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در آیین تکریم و معارفه فرماندار جدید و پیشین شهرستان سپیدان، با تأکید بر ضرورت تداوم هم‌افزایی و همکاری میان مسوولان برای توسعه زیرساخت‌های سلامت در شهرستان سپیدان، گفت: وفاق ملی و تعامل میان دستگاه‌های اجرایی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مجموعه‌های تخصصی، زمینه‌ساز پیشبرد و تکمیل پروژه‌های سلامت‌محور در استان فارس است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، آیین تکریم و معارفه فرماندار جدید و پیشین شهرستان سپیدان، با حضور دکتر «سیدبصیر هاشمی»، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس، مدیرکل سیاسی استانداری فارس، امام جمعه سپیدان و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

دکتر هاشمی در این آیین، ضمن تبریک انتصاب «سیدنعمت‌الله رضوی» به عنوان فرماندار جدید سپیدان، وی را از نیروهای توانمند و با سابقه دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانست و اظهار کرد: تجربه و سوابق مدیریتی وی در حوزه سلامت، ظرفیت ارزشمندی برای پیگیری مسائل و نیازهای شهرستان و تقویت همکاری میان مجموعه‌های اجرایی و سلامت است.

وی افزود: حضور مدیری آشنا با ساختار و مسائل نظام سلامت در جایگاه فرمانداری، می‌تواند فرصت مناسبی برای تقویت هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه سلامت و کمک به ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی شهرستان باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اینکه مسوولیت در هر جایگاه، امانتی برای خدمت به مردم است، ادامه داد: سلامت از اساسی‌ترین نیازهای جامعه است و همه مسوولان باید با نگاه مسوولانه و همکاری بین‌بخشی، برای ارتقای سلامت مردم و دسترسی عادلانه آنان به خدمات تلاش کنند.

دکتر هاشمی، عدالت در سلامت را از رویکردهای اصلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد و گفت: تلاش مجموعه سلامت استان بر این است که مردم در همه نقاط فارس، صرف‌نظر از محل سکونت، به خدمات سلامت باکیفیت و متناسب با نیازهای خود دسترسی داشته باشند و توسعه زیرساخت‌ها در شهرستان‌ها نیز در همین چارچوب دنبال می‌شود.

وی با اشاره به رویکرد دولت چهاردهم در تقویت «وفاق ملی» و همکاری میان بخش‌های مختلف افزود: تجربه سال‌های اخیر نشان داده است که هرجا تعامل و هم‌افزایی میان مسوولان استانی، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و دستگاه‌های اجرایی شکل گرفته، امکان پیشبرد پروژه‌ها و رفع موانع با سرعت بیشتری فراهم شده است.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با اشاره به اقدامات انجام‌شده در سپیدان طی دو سال اخیر ادامه داد: با پیگیری‌های انجام‌شده و همراهی «اردوان اکبرپور»، نماینده مردم سپیدان و بیضا در مجلس شورای اسلامی و همچنین تلاش‌های «علی علیزاده»، فرماندار پیشین سپیدان، تعدادی از پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه سلامت، از جمله ساختمان جدید شبکه بهداشت و درمان، به بهره‌برداری رسیده یا در مراحل پایانی تکمیل قرار گرفته‌اند.

دکتر هاشمی با تأکید بر لزوم تداوم این همدلی برای توسعه زیرساخت‌های سلامت در سپیدان، خواستار استمرار حمایت و همراهی مدیران استانی، نماینده مردم سپیدان و بیضا در مجلس شورای اسلامی و مسوولان شهرستانی برای پیشبرد پروژه‌های سلامت‌محور شد.

وی در پایان، ضمن قدردانی از خدمات «علی علیزاده»، فرماندار پیشین سپیدان، برای «سیدنعمت‌الله رضوی» در مسوولیت جدید آرزوی موفقیت کرد و بر آمادگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای تعامل و همکاری با مجموعه مدیریت شهرستان در راستای ارتقای خدمات سلامت و پاسخگویی به نیازهای مردم تأکید کرد.

در این آیین، ضمن قدردانی از خدمات «علی علیزاده» فرماندار پیشین سپیدان، «سیدنعمت‌الله رضوی» به عنوان فرماندار جدید این شهرستان معرفی شد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 161036
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب