سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/07/30
  • - تعداد بازدید: 157
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر هاشمی در بازدید از پروژه‌های عمرانی بیمارستان حضرت علی‌اصغر(ع) تأکید کرد:

توسعه زیرساخت‌های سلامت با عزم راسخ و نگاهی آینده‌نگر ادامه دارد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، صبح پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵، از پروژه‌های عمرانی مرکز آموزشی درمانی حضرت علی‌اصغر(ع) بازدید کرد و از بهره‌برداری قریب‌الوقوع پروژه بهسازی و نوسازی بخش‌های جراحی این بیمارستان با مشارکت خیرین سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در این بازدید، پایش مستمر پروژه‌های عمرانی و بررسی روند پیشرفت آنها را از برنامه‌های جاری دانشگاه برشمرد و گفت: بازدیدهای میدانی پنجشنبه‌های عمرانی با هدف ارزیابی روند اجرا، شناسایی موانع احتمالی و تسریع در تکمیل طرح‌های توسعه‌ای انجام می‌شود.

وی با اشاره به پروژه بهسازی و نوسازی بخش‌های جراحی بیمارستان حضرت علی‌اصغر(ع) افزود: این طرح در فضایی به مساحت بیش از ۹۰۰ مترمربع و در دو طبقه، با مشارکت خیرین سلامت و دانشگاه در حال اجراست و با تکمیل آن، ۲۲ تخت به ظرفیت درمانی این مرکز افزوده می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با قدردانی از مشارکت خیرین سلامت استان فارس اظهار کرد: خیرین نیک‌اندیش همواره در توسعه زیرساخت‌های سلامت نقش مؤثری داشته‌اند و همراهی آنان، سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشبرد طرح‌های درمانی و ارتقای خدمات به مردم است.

دکتر هاشمی با تاکید بر عزم راسخ دانشگاه برای تداوم مسیر توسعه و خدمت‌رسانی به مردم اظهار کرد: با اراده‌ای استوار، نگاهی آینده‌نگر و تکیه بر وفاق، همدلی و مشارکت جمعی، مسیر توسعه زیرساخت‌های سلامت را با قدرت دنبال می‌کنیم و برای ترسیم افق‌های روشن‌تر و ارتقای کیفیت خدمات سلامت به مردم گام برمی‌داریم.

وی افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های دانشگاه و مشارکت خیرین سلامت، زمینه‌ساز پیشبرد طرح‌های عمرانی و تقویت زیرساخت‌های درمانی است و این مسیر با هدف پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای مردم ادامه خواهد یافت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین بر ضرورت قدردانی از خیرین و دست‌اندرکاران اجرای پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: هم‌افزایی میان خیرین، مدیران و کارکنان دانشگاه، زمینه‌ساز پیشرفت طرح‌ها و تقویت زیرساخت‌های سلامت است و تداوم این همکاری‌ها می‌تواند دستاوردهای بیشتری برای مردم به همراه داشته باشد.

در این بازدید، دکتر «اکبر اجرایی»، رئیس حوزه ریاست، دکتر «سالار خواجه‌پور»، مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح‌های عمرانی، و مهندس «ابوذر پاریزی»، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، حضور داشتند.

پایان خبر

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 163659
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب