جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1404/01/04
  • - تعداد بازدید: 178
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تماس تلفنی رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ کشور به مناسبت عید نوروز

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، به مناسبت عید نوروز با روسای دانشگاه‌ ها و دانشکده‌ های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ کشور، تماس تلفنی برقرار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» در تماس تلفنی با روسای دانشگاه ‌های علوم پزشکی هرمزگان، بوشهر، یاسوج، جهرم و فسا و دانشکده ‌های علوم پزشکی گراش و لار، ضمن بیان قبولی طاعات و عبادات، عید نوروز را تبریک گفت و برای سال جدید، آرزوی موفقیت و سلامت برای تمامی اعضای خانواده بزرگ دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کرد.

مسوول ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر بهبود خدمات سلامت به مردم، افزود: ما باید به عنوان دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه پنج، بیش از پیش برای ارتقای کیفیت خدمات به بیماران و کاهش چالش های حوزه سلامت گام برداریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: با تقویت زیرساخت‌های درمانی و افزایش پوشش متخصصان در شهرستان ‌های استان ‌ها، می توانیم دسترسی مردم به خدمات درمانی را تسهیل ببخشیم و این امر بار مراجعه به مراکز استان ‌ها را کاهش می دهد.

دکتر هاشمی همچنین از برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای برگزاری اجلاس کلان منطقه ۵ کشور در نیمه دوم اردیبهشت سال 1404 به میزبانی شیراز خبر داد و گفت: این اجلاس فرصتی مناسب برای تبادل تجربیات و ارائه راهکارهای مناسب برای حل چالش های حوزه سلامت است.

در پایان رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از همکاران خود در دانشگاه‌ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه پنج خواست تا با همدلی و همکاری، سال جدید را با تلاش بیشتر برای ارتقای سلامت جامعه آغاز کنند.

روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کلان منطقه پنج کشور نیز در این گفت و گو، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار نوروز 1404
  • کد خبری : 120398
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب