در نشست مشترک کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اداره کل بهزیستی استان فارس تاکید شد؛
تلاش برای ارتقای نظام مراقبت عفونت هپاتیت های خونی و «HIV»
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست مشترک کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه و اداره کل بهزیستی استان فارس با اشاره به هدف سازمان بهداشت جهانی مبنی بر حذف هپاتیتهای ویروسی تا سال ۲۰۳۰ میلادی و برنامه ملی کنترل عفونت «HIV» در ایران، بر تلاش در زمینه ارتقاء نظام مراقبت بیماری های واگیر تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدرضا کریمی» با اشاره به روند رو به کاهش بروز هپاتیت های «B» و «C» در ایران گفت: علاوه بر پرهیز از رفتارهای پرخطر در زمینه ابتلا به این بیماری ها، بهترین اقدام برای پیشگیری از هپاتیت «B»، تزریق سه نوبت واکسن و بهترین اقدام در هپاتیت «C» نیز، شناسایی و درمان به موقع این بیماری است.
او با اشاره به وجود درمان بسیار موثر و رایگان هپاتیت «C» در حوزه بهداشت، گفت: هدف سازمان بهداشت جهانی مبنی بر حذف هپاتیت های ویروسی خونی تا سال 2030 میلادی است.
دکتر کریمی گفت: عفونت هپاتیت «C» و اچ آی وی از جمله بیماریهای عفونی مهم هستند که نیاز به مدیریت دقیق و همکاری نزدیک میان نهادهای مختلف مرتبط دارند.
در ادامه رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر دانشگاه گفت: هدف از برگزاری این نشست مشترک، هم افزایی ظرفیت های موجود در راستای دسترسی زودهنگام گروه های هدف به خدمات تشخیصی و درمانی به منظور ارتقای کیفیت زندگی افراد مبتلا به این بیماریهاست.
«مهدی نجات» افزود: در این نشست فرآیند انجام تست های تشخیص سریع در مراکز درمانی و اقامتی تحت پوشش سازمان بهزیستی، اجرای برنامه آموزشی شیوه نامه انجام تست تشخیص سریع هپاتیت «C» و «HIV» و چگونگی انجام تست های تکمیلی افراد حاضر در کمپ ها مورد تبادل نظر اعضا قرار گرفت.
دکتر «مینا گلریز» کارشناس اعتیاد سازمان بهزیستی استان و دکتر «سیما جوانمردی»، «مریم تقی پور»، «معصومه گل محمدی» و «ابوذر کشاورزی» کارشناسان گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دیگر اعضای این نشست بودند.
پایان خبر
نظر دهید