جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/06/05
  • - تعداد بازدید: 12
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تعطیلی4 واحد عرضه لبنیات سنتی در ممسنی

.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان ممسنی، از تعطیلی چهار واحد
عرضه لبنیات سنتی به دلیل رعایت نکردن قوانین و مقررات بهداشتی در این شهرستان،
خبر داد.

 


به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ممسنی، دکتر «احمد
رحمانی» گفت: فعالیت چهار واحد عرضه محصولات لبنی سنتی در شرایط محیطی
کارگاه، غیر بهداشتی و بدون مجوزهای  اداره
بهداشت بود که بر اساس دستور مقام قضایی، با همکاری اداره اماکن نیروی انتظامی از
ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.



او با بیان اینکه میزان آلودگی میکروبی در لبنیات سنتی
بالاست، افزود: لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش
پزشکی نیست، زیرا مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد.



سرپرست شبکه بهداشت و درمان ممسنی با اشاره به بیماری های
مشترک انسان و دام، بیان کرد: تب مالت در افرادی که با دام هیچ ارتباطی ندارند نیز
دیده می‌ شود که علت آن مصرف فرآورده‌هایی مانند شیر سنتی، سرشیر، پنیر تازه و
بستنی سنتی است.



دکتر رحمانی ادامه داد: شیر در مقایسه با سایر فرآورده ‌های
دامی به دلیل ترکیبات موجود و حالت فیزیکی مایع، به مراتب در برابر عوامل بیماری ‌زا
و آلودگی ‌ها آسیب ‌پذیرتر است که باید توجه بیشتری در تولید، نگهداری، حمل و نقل
و فرآوری آن انجام شود تا سالم به دست مصرف ‌کننده برسد.



او با اشاره به اینکه کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه
بهداشت و درمان ممسنی با هدف بهبود و ارتقای سطح سلامت شهروندان، بر همه واحد‌های
زیر پوشش، نظارت مستمر و دقیق دارند، اضافه کرد: همه مراکز تهیه و توزیع مواد
غذایی از نظر کیفیت محصولات غذایی ارزیابی می ‌شوند و در صورت مشاهده تخلف
بهداشتی، با متخلفان برابر قانون برخورد می ‌شود و هدف از برخورد با عرضه کنندگان
مواد غذایی، افزایش ایمنی مواد غذایی و حفظ سلامتی شهروندان است./ص.انصاری



 پایان خبر



  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 65634
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب