سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/10/14
  • - تعداد بازدید: 110
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

تعطیلی ۴ مرکز درمانی غیرمجاز در شیراز از ابتدای دی ماه سال جاری تا کنون

در راستای تشدید نظارت‌ها و برخورد قاطع با فعالیت‌های درمانی غیرمجاز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شناسایی و تعطیلی چهار مرکز درمانی غیرمجاز در سطح شهر شیراز از ابتدای دی ماه سال ۱۴۰۴ تا کنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «امین نیاکان» با اعلام این خبر، گفت: این اقدام در پی پایش ‌های مستمر کارشناسان این معاونت و رسیدگی به شکایات مردمی صورت گرفته است.

وی افزود: از این چهار مرکز، دو مرکز به صورت غیرمجاز در حوزه دندانپزشکی و دو مرکز دیگر در زمینه خدمات زیبایی فعالیت می‌کردند که با تلاش کارشناسان نظارت بر درمان، اداره دندانپزشکی و کمیسیون ماده 11 تعزیرات حکومتی دانشگاه شناسایی و تعطیل شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین تصریح کرد: سلامت شهروندان خط قرمز ماست و با هرگونه فعالیت غیرمجاز که سلامت مردم را به خطر بیندازد، با قاطعیت برخورد خواهد شد و به شهروندان توصیه می‌شود قبل از مراجعه به مراکز درمانی، از اعتبار مجوز آنها اطمینان داشته باشند.

دکتر نیاکان خاطرنشان کرد: این نظارت‌ها همچنان ادامه خواهد داشت تا اطمینان حاصل شود که تمامی خدمات بهداشتی و درمانی تحت نظارت قانونی و با رعایت استانداردهای لازم ارائه می‌شوند.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 142878
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب