جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/09/21
  • - تعداد بازدید: 90
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تعطیلی یک واحد صنفی متخلف در روستای مهارلو

کارشناس بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان، یک واحد صنفی را به دلیل رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی تعطیل کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان سروستان، کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهری روستایی مهارلو گفت: رعایت بهداشت فضای ساختمان و وجود روشویی، کارت سلامت متصدی فروش و رعایت شیوه نامه های بهداشتی از الزامات بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی است.

«عاطفه شریفی» در راستای کنترل بهداشت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بیان کرد: طی بازدیدی که از این مراکز انجام می شود، مواد غذایی تاریخ گذشته جمع آوری و کارت سلامت فروشندگان کنترل و آموزش های لازم درخصوص رعایت موازین بهداشتی به آنان ارائه می شود.

او افزود: طی این بازدیدها یکی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی ساختمان و نداشتن کارت سلامت به مراجع قضایی معرفی و مغازه آن تا برطرف شدن نواقص بهداشتی، تعطیل شد.

شریفی از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی، مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش کنند تا در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبری : 91402
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب