سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/07/16
  • - تعداد بازدید: 58
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در بازدید میدانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پروژه بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) تأکید شد:

تسریع در تکمیل بیمارستان ۴۰۷ تختخوابی خاتم‌الانبیا(ص) شیراز

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، بر تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان ۴۰۷ تختخوابی خاتم‌الانبیا(ص) شیراز تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید بصیر هاشمی» ظهر شانزدهم مهر ۱۴۰۵، با حضور در پردیس شهید دوران، از بخش‌ها و طبقات مختلف بیمارستان در حال ساخت خاتم‌الانبیا(ص) بازدید کرد و در گفت‌وگو با پیمانکاران و دست‌اندرکاران پروژه، در جریان آخرین روند اجرای عملیات عمرانی قرار گرفت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این بازدید با اشاره به استمرار بازدیدهای میدانی از پروژه‌های عمرانی سلامت، گفت: روند اجرای این پروژه در بازدیدهای اخیر پیشرفت قابل قبولی داشته و تلاش می‌شود با تداوم این روند، بیمارستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن تکمیل و آماده بهره‌برداری شود.

وی با بیان اینکه بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) از پروژه‌های مهم حوزه درمان در فارس و جنوب کشور است، افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام سلامت از اولویت‌های دانشگاه است و بهره‌برداری از این طرح می‌تواند به توسعه ظرفیت‌های درمانی و تسهیل دسترسی مردم به خدمات سلامت کمک کند.

دکتر هاشمی همچنین با قدردانی از تلاش پیمانکاران و عوامل اجرایی پروژه، بر ضرورت هماهنگی و پیگیری مستمر برای رفع موانع پیش‌رو تأکید کرد و گفت: تأمین منابع مالی پروژه از مسیرهای مختلف استانی و ملی، از جمله ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی،مولد سازی و تهاتر، در حال پیگیری است.

وی افزود: در کنار پیگیری تأمین منابع، نظارت میدانی و مستمر بر روند اجرای پروژه ادامه خواهد داشت تا زمینه برای تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این بیمارستان فراهم شود.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 162453
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب