جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/01/30
  • - تعداد بازدید: 587
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی؛

تبیین دستاوردهای معاونت درمان دانشگاه در حوزه آزمایشگاه

مدیر امور آزمایشگاه های معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز  ضمن پاسداشت روز علوم آزمایشگاهی و قدردانی از تلاش های فعالان این حوزه، به بیان دستاوردهای معاونت درمان در حوزه آزمایشگاه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سهند محمد زاده» گفت: با راه اندازی آزمایشگاه سیار مجهز به امکانات آزمایشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، امکان ارایه خدمت در شرایط بحران و ارایه خدمات آزمایشگاهی به مردم مناطق محروم در قالب اردوهای جهادی میسر شده است.

امکان انجام انواع تست های شیمی، هماتولوژی، بانک خون، تجزیه ادرار و تست های انعقادی برای بیماران نیازمند، فراهم آوردن شرایط خون گیری و پذیرش بیماران در فضای مشخص شده در آزمایشگاه سیار، امکان انجام تست های هورمونی به صورت سریع و اورژانس مانند تروپونین، امکان انجام تست های گازهای خون از مزایای این آزمایشگاه سیار است که دکتر محمد زاده به آن اشاره کرد.

به گفته این مقام مسوول در دانشگاه، این پروژه در چند اردوی جهادی در سال گذشته مورد استفاده قرار گرفته است.

او در ادامه از ساخت یک وب سایت کنترل کیفیت برخط برای آزمایشگاه های تشخیص طبی با توانایی کنترل کیفی بخش های مختلف آزمایشگاه ها خبر داد و افزود: این طرح نیز به صورت آزمایشی در پنج آزمایشگاه دولتی زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز شامل بیمارستان نمازی، شهید دکتر فقیهی، شهید دکتر چمران، فوریت های شهید رجایی و آنکولوژی امیر به مدت 2 ماه اجرا شد که نتایج آن شامل کاهش خطاهای آزمایشگاهی سیستماتیک و بهبود صحت و دقت پاسخ های آزمایش بخش شیمی این آزمایشگاه ها شد.

دکتر محمد زاده عنوان کرد: در گام بعدی تمامی آزمایشگاه های دولتی زیر مجموعه دانشگاه در این پروژه مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت و نتایج کنترل کیفی آزمایش های این واحدها به صورت روزانه و برخط پایش می شود.

او یادآور شد: قابلیت نظارت برخط و روزانه بر عملکرد آزمایشگاه های تحت پوشش از سوی معاونت درمان، رفع نیاز خرید اشتراک برنامه کنترل کیفی توسط آزمایشگاه ها، امکان مقایسه نتایج کنترل بین آزمایشگاه ها به صورت روزانه که در حال حاضر تنها سه بار در سال ارزیابی می شود برای ارزیابی صحت تست، امکان شناسایی خطاهای راندوم و سیستماتیک با استفاده از هوش مصنوعی و اعلان به کاربر، قابلیت کنترل کیفی بخش های مختلف آزمایشگاه، کمک به آزمایشگاه ها برای ارتقا کیفیت از مزایای این طرح است.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 99526
کلیدواژه
حبیب ا... یخاری
خبرنگار

حبیب ا... یخاری

تنظیمات قالب