سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/02/08
  • - تعداد بازدید: 133
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز؛

برگزاری وبینار علمی مشترک دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه موناش استرالیا

وبینار علمی مشترک بین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز و دانشگاه موناش استرالیا با عنوان «مقابله با تغییرات اقلیمی و تهدیدات نو ظهور» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، عضو هیات علمی این دانشکده از برگزاری وبینار علمی با حضور اساتید دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه موناش استرالیا خبر داد.

دکتر «میلاد احمدی مرزاله» گفت: این وبینار با عنوان «مقابله با تغییرات اقلیمی و تهدیدات نو ظهور» با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه موناش استرالیا برگزار شده و شرکت کنندگان، به ارایه مطالبی در زمینه مقابله با تغییرات اقلیمی و تهدیدات نو ظهور پرداختند.

دکتر احمدی مرزاله از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در این وبینار در زمینه های «تغییرات اقلیمی و تاثیرات آن بر سلامت و مراکز بهداشتی درمانی»، «نقش دانشجویان پزشکی در مقابله با تغییرات اقلیمی و مسیرهای پژوهشی» و همچنین «عدالت محیط زیست و جمعیت های آسیب پذیر» مطالبی ارایه کرده است.

این وبینار، ظهر پنجم اردیبهشت 1404 با حضور دکتر «میلاد احمدی مرزاله» از دانشگاه علوم پزشکی شیراز، پروفسور «یامینگ گو» و پروفسور «مردیت هاگز» از دانشگاه موناش استرالیا برگزار شده است.

پایان خبر

 

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 122686
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب