سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • //
  • - تعداد بازدید: 251
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست هم اندیشی دبیران دانشجویی کمیته منتورینگ، با رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دبیران دانشجویی کمیته منتورینگ دانشکده های شیراز طی نشستی، دغدغه ها و چالش های خود را با رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در میان گذاشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رییس دانشگاه در این نشست ضمن خداقوت به دانشجویان فعال در طرح منتورینگ به پاس کمک و همراهی آنان در ارتقای امر آموزش گفت: اساتید و دانشجویان، افتخار دانشگاه هستند و تقویت و توسعه فعالیت ها و اقدامات آموزشی دانشجویان منتورینگ، ارزشمند است.

دکتر «سید وحید حسینی» افزود: دانشگاه محل آموزش و فرهنگ است و ضرورت دارد دانشجویان فعال در طرح منتورینگ در گسترش این امر با استفاده از ظرفیت تمامی دانشجویان تلاش کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست حمایت های مجموعه دانشگاه را در راستای پیگیری برای ارتقای و توسعه فعالیت های مرتبط با طرح منتورینگ اعلام کرد.

در این نشست دبیران کمیته های منتورینگ دانشکده های شیراز نیز فرآیندها و برنامه های مربوط و دغدغه ها و چالش های خود را با رییس دانشگاه در میان گذاشتند.

دکتر «محسن رازقی» معاون آموزشی و دکتر «محمدحسین انباردار» معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دیگر اعضای این نشست هم اندیشی بودند که به بیان دیدگاه های خود در زمینه تقویت و ارتقای اجرای طرح منتورینگ در مجموعه دانشگاه پرداختند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 87382
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب