سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/07/18
  • - تعداد بازدید: 147
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برنامه‌ریزی برای گرامیداشت هفته تربیت‌بدنی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز/ تأکید بر هم‌افزایی ورزشی در سطح دانشگاه‌های استان

نشست هم‌اندیشی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، با معاون و کارشناسان مدیریت تربیت‌بدنی دانشگاه، با محوریت برنامه‌ریزی برای گرامیداشت «هفته تربیت‌بدنی» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محسن داودی» در این نشست، ضمن تقدیر از تلاش‌ها و دغدغه‌مندی فعالان حوزه تربیت‌بدنی دانشگاه، به موفقیت‌های درخشان کسب‌شده در جشنواره‌های ورزشی اخیر اشاره کرد و اظهار کرد: کسب این عناوین و افتخارات، نشان‌دهنده پویایی، تخصص‌گرایی و عزم راسخ مجموعه تربیت‌بدنی دانشگاه در مسیر ارتقای سلامت و نشاط جامعه دانشگاهی است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه با تأکید بر اهمیت استراتژیک ورزش در نظام سلامت دانشگاهی، افزود: ورزش نه تنها یک فعالیت فیزیکی، بلکه بستری برای کاهش استرس، ارتقای سلامت روان و افزایش بهره‌وری تحصیلی دانشجویان است و این معاونت با نگاهی پیشگیرانه، توسعه زیرساخت‌های ورزشی را در اولویت قرار داده است.

تأکید بر نقش بی‌بدیل ورزش در نشاط دانشگاهی/ برگزاری مسابقات متنوع ورزشی به مناسبت هفته تربیت‌بدنی

دکتر داودی در ادامه به تشریح برنامه‌های پیش‌رو پرداخت و گفت: در هفته تربیت‌بدنی، برنامه‌ریزی‌های منسجمی برای برگزاری مسابقات و رویدادهای متنوع ورزشی صورت گرفته است و همچنین با هدف تقویت تعاملات و تبادل تجربیات، میزبانی و مشارکت دانشگاه‌های استان فارس در برنامه‌های ورزشی این هفته به محوریت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در دستور کار قرار دارد.

وی از حمایت‌های ارزشمند و مستمر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و همچنین مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه قدردانی کرد و افزود: بی‌شک، دستیابی به این موفقیت‌ها و میزبانی از رویدادهای ورزشی بدون نگاه حمایتی و زیرساختی این دو مجموعه امکان‌پذیر نبود و این هم‌افزایی سازمانی، پشتوانه اصلی ما در مسیر توسعه ورزش دانشگاهی است.

در این نشست، راهکارهای عملیاتی برای اجرای هرچه بهتر برنامه‌های هفته ورزش و تربیت‌بدنی، مورد تبادل‌نظر قرار گرفت.

این نشست هم اندیشی، صبح امروز شنبه هجدهم مهر 1405 در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 162583
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب