سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1405/05/28
  • - تعداد بازدید: 106
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاون امور عمرانی دفتر سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور؛

بررسی روند پیشرفت پروژه‌های عمرانی دانشگاه/حجم فعالیت‌های برخی پروژه‌ها در دو سال اخیر، با یک دهه گذشته قابل ‌مقایسه است

در بازدید معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاون امور عمرانی دفتر سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور از پروژه‌های در حال ساخت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، و نشست کارشناسی بررسی اعتبارات و پیشرفت پروژه‌ها در یک دهه گذشته، وضعیت و سوابق فعالیت‌های عمرانی مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، در این بازدید که با حضور دکتر «عبدالخالق کشاورزی» معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و مهندس «حسن حسینی» معاون امور عمرانی دفتر سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شد، پروژه‌های ملی دانشگاه مورد پایش و بررسی تخصصی قرار گرفت.

جهش عمرانی دانشگاه در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵

دکتر کشاورزی در این بازدید، ضمن ارائه گزارش مستند عملکرد دانشگاه در اجرای پروژه‌های عمرانی، اظهار کرد: با وجود تمامی شرایط سخت اقتصادی، شاهد جهش قابل‌توجهی در حجم ساخت‌وسازها و پیشرفت پروژه‌ها در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ هستیم؛ به‌گونه‌ای که حجم فعالیت‌های برخی پروژه‌ها در این دو سال، با کل فعالیت‌های ده سال گذشته قابل‌مقایسه است.

وی با اشاره به عدم توقف فعالیت‌های عمرانی در ایام جنگ و شرایط خاص، افزود: تأمین اعتبار پروژه‌ها به روش‌های مختلف و تداوم کارگاه‌های عمرانی، نشان‌دهنده عزم جدی دانشگاه برای تکمیل زیرساخت‌هاست. این دستاوردها نتیجه توجه ویژه ریاست دانشگاه و همت تیم فنی و بودجه حوزه معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در تعهد به آیندگان و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پایان، از حمایت‌های مدیریت فنی وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بودجه کشور و استان و همچنین استانداری فارس در پیشبرد این پروژه‌ها قدردانی کرد.

پروژه‌های عمرانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در کشور کم‌نظیر است

در ادامه این بازدیدها و نشست‌های تخصصی، مهندس «حسن حسینی» معاون امور عمرانی دفتر سلامت سازمان برنامه و بودجه کشور، ضمن بررسی وضعیت پروژه‌ها، اقدام دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سرعت‌دهی به تکمیل طرح‌های عمرانی را در سطح کشور کم‌نظیر توصیف کرد.

وی همچنین با تاکید بر تداوم حمایت‌های سازمان برنامه و بودجه از پروژه‌های فعال دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ابراز امیدواری کرد که با تداوم این روند، شاهد بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از این پروژه‌های مهم در حوزه سلامت باشیم.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 159001
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب