سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/01/11
  • - تعداد بازدید: 107
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بازدید اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مراکز زیرمجموعه دانشگاه در ۱۱ فروردین ۱۴۰۴

اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در یازدهمین روز از سال جدید، از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، بیمارستان حافظ و مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی داریون بازدید کرده و به ارزیابی روند خدمت رسانی این مراکز در ایام نوروز پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «امین نیاکان» نماینده هیات رئیسه در ستاد سلامت نوروزی دانشگاه و اعضای این ستاد صبح امروز پس از برگزاری نشست هماهنگی ستاد سلامت نوروزی دانشگاه، به صورت 3 گروه جداگانه از مراکز زیرمجموعه دانشگاه، بازدید کرده و ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، سال نو را نیز به کادر سلامت تبریک گفتند.

بازدید نماینده هیات رئیسه در ستاد سلامت نوروزی دانشگاه و اعضای این ستاد از مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه

معاون درمان دانشگاه و نماینده هیات رئیسه در ستاد سلامت نوروزی دانشگاه و جمعی از اعضای این ستاد صبح امروز ابتدا با حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه، ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از تلاش های شبانه روزی کارکنان این مرکز قدردانی کرده و سال جدید را نیز به کادر این مجموعه تبریک گفتند.

دکتر «امین نیاکان» با بازدید از بخش های مختلف این مرکز، با تعدادی از پایگاه های اورژانس استان ارتباط بی سیم برقرار و از تلاش های شبانه روزی آنان در سراسر استان در راستای خدمت رسانی به مردم، قدردانی کرد.

این مقام مسوول در دانشگاه ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، به بررسی روند ارایه خدمات کارکنان اورژانس و کادر فوریت های پزشکی در تعطیلات نوروز پرداخت.

بازدید نماینده هیات رئیسه در ستاد سلامت نوروزی دانشگاه و جمعی از اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه از دستگاه سی تی اسکن سیار دانشگاه در مجموعه پردیس شهید دوران صدرا، از دیگر بخش های برنامه امروز بود.

بررسی روند خدمت رسانی بیمارستان حافظ

اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز صبح امروز با حضور در مرکز آموزشی درمانی حافظ، ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از فعالیت های شبانه روزی کادر درمان در ارایه خدمات به بیماران قدردانی و از بخش‌ های مختلف این بیمارستان نظیر اورژانس، مراقبت های ویژه نوزادان، جراحی زنان و زایمان، اتاق عمل، زایشگاه و سلف سرویس بازدید کردند.

اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن گفت و گو با مسوولان، پزشکان و کارکنان این مرکز آموزشی درمانی، به پایش روند پذیرش و نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران، مادران باردار، نوزادان؛ تجهیزات و ملزومات پزشکی و همچنین میزان موجودی دارو و لوازم مصرفی مورد نیاز این بیمارستان پرداختند.

همچنین مسوولان بیمارستان نیز در این بازدید در مورد روند خدمات رسانی، توضیحاتی ارایه دادند.

بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی داریون

از دیگر برنامه های صبح امروز اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی داریون بود.

اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، از تلاش های کارکنان این مرکز قدردانی کردند و روند خدمت رسانی آنان را در این ایام بررسی کردند.

همچنین از بخش های مختلف این مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی مانند اورژانس، اتفاقات، بستری، اتاق پزشک، آزمایشگاه و ایستگاه پرستاری بازدید شد.

مسوولان این مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی نیز در این بازدید، مطالبی در خصوص روند ارایه خدمت به مردم، توانمندی ها و نیازمندی های این مرکز عنوان کردند.

همچنین اعضای ستاد سلامت نوروزی دانشگاه در ادامه با ارتباط تلفنی با روسای شبکه‌های قطب بهداشت و درمان استان فارس، ضمن تبریک عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات، همچنین تقدیر از خدمات ارایه شده، روند خدمات رسانی به شهروندان و مسافران نوروزی را جویا شدند.

در این تماس تلفنی، ضمن تاکید بر اهمیت ارائه خدمات با کیفیت به مردم در ایام نوروز، بر آمادگی کامل مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران و مصدومان احتمالی تاکید شد.

این بازدیدها صبح امروز دوشنبه، یازدهم فروردین سال جاری انجام شد.

پایان خبر

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار نوروز 1404
  • کد خبری : 120754
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب