جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/08/14
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نشست شورای عالی غذا؛

اهمیت فرهنگ سازی برای تقویت گرایش خانواده ها به تغذیه سالم

.

رییس
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یکی از اقدامات زیرساختی و راهکارهای
پیشگیرانه در حوزه سلامت را فرهنگ سازی برای تغذیه سالم، به ویژه استفاده از نان
کامل دانست.



به
گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید
وحید حسینی» در نشست شورای عالی غذا و تغذیه با هشدار نسبت به افزایش ابتلا به
سرطان های روده بزرگ به ویژه در جوانان زیر 40 سال، مصرف بی رویه فست فود و داشتن نمایه
توده بدنی بالا را از جمله مهمترین عوامل تهدیدکننده سلامت نسل جوان برشمرد که سبب
شیوع بسیاری از سرطان ها در قشر آینده ساز جوامع شده است.

 


مسوول
ارشد حوزه سلامت فارس با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی در زمینه استفاده از غذای سالم
در سطح جامعه و به ویژه در میان جوانان افزود: با توجه به گستردگی استفاده از نان
در رژیم غذایی ایرانیان، ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل می تواند یکی از
راهکارهای بهبود فرهنگ غذایی باشد.

 


دیگر
اعضای شورای عالی غذا و تغذیه در دانشگاه نیز در ادامه این نشست ضمن بیان دغدغه
های خود پیرامون مسایل مرتبط با تغذیه، به ارایه گزارشی پیرامون اقدامات انجام شده
در زمینه عرضه نان کامل در فارس از ابتدای سال جاری، کنترل بهداشتی مواد غذایی
عرضه شده در استان و پیگیری های مرتبط با تهیه نان با آرد کامل در مراکز تهیه و
توزیع مواد غذایی پرداختند.



نشست
شورای عالی غذا و تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، صبح
امروز شنبه، چهاردهم آبان 1401 در دفتر ریاست دانشگاه و با حضور اعضای هیات علمی
دانشکده تغذیه شیراز، اعضای این شورا و مدیران ارشد دانشگاه برگزار شد./103



پایان
خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 68851
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب