جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/04/30
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همایش روز جهانی ایمنی غذا؛

اهمیت تولید و مصرف مواد غذایی سالم در ارتقای سلامت جامعه

.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در همایش روز جهانی ایمنی غذا بر اهمیت توجه به استانداردهای سلامت محور در چرخه تولید و مصرف مواد غذایی به عنوان یکی از راهکارهای ارتقای سلامت جامعه تاکید کرد.
 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «سید وحید حسینی» در این همایش که با حضور استاندار فارس برگزار شد، با قدردانی از تلاش کارشناسان و مسوولان فنی دانشگاه در حوزه معاونت غذا و دارو و انجمن صنفی صنایع غذایی و تبدیلی استان فارس برای تامین سلامت جامعه گفت: صنایع مواد غذایی به عنوان صنعتی بزرگ در دنیا، دارای گردش مالی نزدیک به 6 تریلیون دلار در جهان بوده و نزدیک به 10 درصد از تجارت جهانی را به خود اختصاص داده است.
او با اشاره به برتری استان فارس در تولید مواد زراعی، باغی و کشاورزی با وجود مشکلات اقلیمی موجود در استان افزود: این توانمندی در کنار صنایع تبدیلی به ثمر رسیده است و در غیر این صورت، مواد غذایی حاصل از کشاورزی و باغداری از بین می رود و از چرخه مصرف خارج می شود.
 
او همچنین بر اهمیت تلاش برای حفظ سلامت غذایی مردم تاکید کرد و گفت: در حال حاضر حدود 200 بیماری ناشی از مصرف مواد غذایی نا سالم شناخته شده است‌؛ سالانه 600 میلیون نفر در جهان بر اثر مواد غذایی ناسالم به بیماری های مختلف دچار می شوند و نزدیک به 500 هزار مرگ و میر اتفاق می افتد که 150 هزار مورد در گروه اطفال است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام این نکته که اگر افراد جامعه از مواد غذایی سالم بهره مند نشوند، با خطر افزایش بیماری های مختلف گوارشی، قلبی عروقی، کلیوی و سرطان ها مواجهیم، اظهار کرد: در دهه های اخیر شاهد رشد سرطان ها بوده ایم که عواملی نظیر شیوه زندگی و مصرف مواد غذایی ناسالم به ویژه فست فودها در این زمینه تاثیرگذار بوده است.
دکتر سید وحید حسینی افرایش 126 درصدی تعداد موارد ابتلا به سرطان در فارس طی دو دهه به ویژه در جوانان را به منزله زنگ هشداری در این زمینه اعلام کرد.
مسوول ارشد حوزه سلامت فارس از صنعتگران مواد غذایی خواست تا ضمن رعایت استانداردهای لازم در زمینه میزان مواد نگهدارنده و تراریخته در تولید محصولات غذایی در راستای تامین سلامت مردم؛ با نگاه ویژه به فرهنگ تولید داخلی، اصیل و سنتی ایرانی در حوزه مواد غذایی، مجموعه سلامت را در راستای تامین سلامت مردم یاری کنند.
او مهمترین وظیفه مجموعه سلامت در حمایت از تولید کنندگان و صنعتگران مواد غذایی را نظارت بر عملکرد آنان برشمرد و عنوان کرد: بزرگترین حمایت کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی، نظارت بر عملکرد تولیدکنندگان است، چرا که این مهم موجب تقویت اعتماد مردم به محصولات غذایی می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن قدردانی از همکاری و مشارکت دستگاه های اجرایی استان به ویژه سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف در برگزاری این آیین، ابراز امیدواری کرد تا مواد غذایی با بالاترین کیفیت به بازار وارد شده و به دست مردم استان برسد.
 
او همچنین با اشاره به ورود موج هفتم کرونا به کشور، از تمامی مردم استان خواست تا ضمن رعایت شیوه‌نامه های بهداشتی و به ویژه استفاده از ماسک، نسبت به دریافت دزهای تکمیلی واکسن هرچه سریع تر اقدام کنند.
این آیین عصر روز، چهارشنبه، بیست و نهم تیر 1401 با حضور استاندار فارس، مسوولان استانی و دست اندرکاران صنایع غذایی فارس، در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی برگزار شد./105
پایان خبر
  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 63825
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب