جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1403/01/05
  • - تعداد بازدید: 190
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبرداد:

انجام حدود 27 هزار بازدید بهداشتی در استان از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از انجام 26 هزار و 992 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی فارس از آغاز طرح سلامت نوروزی تاکنون خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «عباس رضاییان زاده» گفت: بازرسان بهداشت محیط دانشگاه در برنامه سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان که از پانزده اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است، تاکنون 26 هزار و 992 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی در سطح استان انجام داده اند.

او ادامه داد: از 26 هزار و 992 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی، بین راهی و اقامتی در سطح استان، 109 مورد از مراکز و اماکن دارای تخلف بهداشتی، به مراجع قضائی معرفی شدند و 28 مورد از این مراکز نیز به دلیل مشهود بودن تخلفات بهداشتی تعطیل شدند.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه در این مدت، 19 هزار و 406 کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام شده است، بیان کرد: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، 22 هزار 828 مورد سنجش نیز انجام شده است.

دکتر رضاییان زاده با اعلام اینکه از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون، 34 هزار و 296 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف خارج شده است، بیان کرد: در طرح سلامت نوروزی، 140 بازرس در قالب 78 تیم بازرسی و نظارتی بر وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی مراکز اقامتی، اماکن بین راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت دارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز توصیه کرد: هم استانی ها و میهمانان نوروزی می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با سامانه تلفنی ۱۹۰ تماس بگیرند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,نوروز 1403
  • کد خبری : 98239
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب