سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/09/19
  • - تعداد بازدید: 91
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در همایش کیفیت برتر تأکید کرد:

اعتباربخشی باید به اعتمادبخشی در جامعه منجر شود

همایش «کیفیت برتر» صبح امروز، ۱۹ آذر ۱۴۰۴، با حضور دکتر «سید بصیر هاشمی» رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد و از بیمارستان‌های برتر در ششمین دوره اعتباربخشی کشوری تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر هاشمی در این آیین با تبریک میلاد حضرت فاطمه(س)، روز مادر و روز زن، اعتباربخشی مراکز درمانی را فرایندی دشوار اما ضروری دانست و از تلاش‌های معاونت درمان، کارشناسان اعتباربخشی و کارکنان حوزه درمان استان فارس قدردانی کرد.

وی با اشاره به حجم بالای مراجعان به بیمارستان‌های شیراز و شهرستان‌های فارس و ارائه خدمات به بیماران سایر استان ها، این گستردگی را عاملی برای اهمیت دوچندان ارزیابی، پایش و کنترل کیفیت بیمارستان‌ها عنوان کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ابراز امیدواری کرد با تکمیل و بهره‌برداری از بیمارستان‌های جدید، بار مراجعات از مراکز پرتراکم از جمله بیمارستان نمازی کاهش یابد.

دکتر هاشمی موفقیت بیمارستان‌های زیرمجموعه دانشگاه در کسب رتبه‌های برتر اعتباربخشی را نتیجه تلاش یکپارچه مجموعه درمان و کارشناسان این حوزه دانست و بر تداوم این مسیر در جهت ارتقای خدمات و رضایتمندی مردم تأکید کرد.

وی خطاب به ارزیابان اعتباربخشی دانشگاه اظهار کرد: اعتباربخشی باید به اعتمادبخشی در جامعه بینجامد تا مردم با اطمینان کامل به مراکز درمانی مراجعه کرده و خدمات باکیفیت دریافت کنند.

در پایان این مراسم، از روسا و مدیران بیمارستان‌های برتر، کارشناسان حوزه درمان، کارشناسان ایمنی بیمارستان‌ها و دو نفر از بازنشستگان معاونت درمان تقدیر شد.

همایش کیفیت برتر با حضور مسئولان دانشگاه، نماینده وزارت بهداشت و جمعی از مدیران و اعضای هیأت علمی در مجتمع فرهنگی جهاد دانشگاهی شیراز برگزار شد.

پایان خبر

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 141209
مهدی  آذین فر
خبرنگار

مهدی آذین فر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب