ارایه توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه علوم غذایی به معاون بنیاد ملی علم ایران
توانمندی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در عرصه علوم غذایی، در قالب گزارش حضوری و برنامه بازدید از دانشکده «تغذیه و علوم غذایی» شیراز، به معاون پژوهشی و فناوری بنیاد ملی علم ایران و هیات همراه، ارایه شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه در این برنامه گفت: دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، یکی از دانشکدههای موفق و برتر این دانشگاه در زمینه ارتباط با صنعت است.
دکتر «حمید محمدی» افزود: همچنین این دانشکده و مرکز تحقیقات تغذیه توانسته است با ارتباطگیری مناسب با بخشهای مختلف دانشگاه، مجموعههای برون سازمانی مرتبط با حوزه غذا و تغذیه، در راستای بهبود تغذیه افراد سالم و بیمار و افزایش کیفیت تولید محصولات غذایی گام بردارد.
رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز نیز با اشاره به فعالیت سه گروه آموزشی «تغذیه جامعه»، «تغذیه بالینی» و «بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی» در این دانشکده، گفت: دفتر صنایع غذایی نیز در دانشکده راهاندازی شده و قصد داریم مشابه آن را در شهرک صنعتی نیز راهاندازی کنیم.
دکتر «سیاوش باباجعفری» همچنین توضیحاتی را درباره ارایه خدمات و درمانگاه های تغذیه تخصصی بیماری های گوناگون و طرح احداث کارخانه آزمایشی (pilot plant) غذاهای فراسودمند با محوریت فراورده های غلات ارایه کرد.
دکتر «سید محمد مظلومی» استاد این دانشکده نیز دربارهی پیگیری و نقش موثر و کلیدی این دانشکده در رفع برخی مشکلات غذایی در سطح استان، از جمله تولید «نان کامل» و همچنین تولید نان و دیگر فرآوردههای غذایی فاقد «گلوتن» برای بیماران مبتلا به «سلیاک»، به ارایه گزارش پرداخت.
معاون پژوهشی و فناوری بنیاد ملی علم ایران نیز پس از آشنایی با توانمندیها و ظرفیتهای ویژه این دانشکده، در خصوص چگونگی حمایت و همکاری این بنیاد با دانشکده تغذیه و علوم غذایی، توضیحاتی را ارایه کرد.
در برنامه نشست و بازدید از دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز، دکتر «حسین مولوی»، مدیر توسعه و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی شیراز و معاونان دانشکده یادشده نیز حضور داشتند.
پایان خبر
نظر دهید