اجرای طرح ضربت تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در منطقه دشت ارژن
.
رییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از اجرای طرح ضربت و
بازرسی بیش از 70 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و توقیف بیش از 200 کیلوگرم مواد
غذایی فاسد و غیر مجاز، در منطقه گردشگری دشت ارژن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهدای انقلاب، دکتر
«کمال فخرپور» با اعلام این خبر گفت: با توجه به این که منطقه دشت ارژن
یکی از مسیرهای اصلی تردد مسافران در تمام طول سال است، لزوم نظارت و توجه بیشتر
بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در این منطقه گردشگری و اهمیت حفظ
سلامت و رفاه شهروندان و مسافران و پیشگیری از وقوع احتمالی بیماری های منتقله از
آب و غذا و مسمومیت های غذایی، طرح ضربت تشدید بازرسی مراکز و اماکن این
منطقه از سوی مرکز بهداشت شهدای انقلاب اجرایی شد.
مسوول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در
این زمینه گفت: در این طرح، دوازده بازرس بهداشت محیط در قالب 6 تیم بازرسی،
از 76 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بازدید کردند که برای تعدادی از مراکز
متخلف اخطار کتبی صادر و متصدیان 20 مرکز متخلف به تعزیرات حکومتی و 6 مرکز به
دادسرا معرفی شده و سه مرکز نیز از سوی کارشناسان مرکز بهداشت تعطیل شدند.
مهندس «محمدحسین کیانفر» افزود: در این بازرسی ها 30
کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد معدوم و 220 کیلوگرم مواد غذایی
غیرمجاز توقیف و پرونده متخلفان به مراجع قضایی ارسال شده است.
او از شهروندان و مسافران خواست ضمن رعایت شیوه نامه های
بهداشتی در طول سفر، از خرید مواد غذایی به ویژه غذای خانگی از فروشندگان دوره گرد
و خرید مواد غذایی بدون پروانه ساخت(سیب سلامت) و سایر مشخصات بهداشتی از جمله
تاریخ تولید و انقضاء و نشانی کارخانه، پرهیز و شکایت های خود را از طریق سامانه
تلفنی 190 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت و پیگیری کنند.
پایان خبر
نظر دهید