جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/12/28
  • - تعداد بازدید: 114
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

اجرای طرح ضربت تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس در منطقه دشت ارژن

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از اجرای طرح ضربت تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس در منطقه دشت ارژن، در آستانه نوروز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز دکتر «عباس رضاییان زاده» با اعلام این خبر گفت: از آنجا که منطقه دشت ارژن یکی از مسیرهای اصلی تردد مسافران در تمام طول سال است و با توجه به لزوم نظارت و توجه بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی که در این مسیر قرار دارند، طرح ضربتی بازرسی از مراکز حساس منطقه دشت ارژن شهرستان شیراز با تاکید بر رعایت ملزومات بهداشت محیط و کنترل نقاط بحرانی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به ویژه مراکز طبخ مواد غذایی انجام شد.

او افزود: با توجه به اهمیت حفظ سلامت و رفاه شهروندان و مسافران و پیشگیری از وقوع احتمالی بیماری های قابل انتقال از آب و غذا و مسمومیت های غذایی و با توجه به اینکه منطقه دشت ارژن در مسیر تردد مسافران قرار دارد، طرح ضربت تشدید بازرسی از مراکز حساس این منطقه، در روزهای پایانی سال جاری انجام شد.

دکتر رضاییان زاده ادامه داد: در این برنامه 12 بازرس بهداشت محیط در قالب 6 تیم بازرسی از 35 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس بازدید کردند و برای تعدادی از مراکز متخلف اخطار کتبی صادر و متصدیان هفت مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند  و پیشنهاد تعطیلی دو مرکز نیز در دستور کار قرار گرفت.

این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه در این بازدید، 20 کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد معدوم شد، اضافه کرد: همچنین 11 نمونه میکروبی آب مصرفی از نقاط مختلف برداشت و به آزمایشگاه باکتریولوژی مرکز بهداشت شهدای انقلاب ارسال شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه خواستار توجه بیشتر شهروندان و مسافران به رعایت اصول بهداشتی در طول سفر شد و افزود: لازم است مسافران از خرید مواد غذایی، به ویژه غذاهای خانگی از فروشندگان دوره گرد و خرید مواد غذایی فاقد پروانه ساخت (سیب سلامت) و سایر مشخصات بهداشتی از جمله تاریخ تولید و انقضاء و آدرس کارخانه پرهیز کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی، گزارش خود را به شماره تلفن 190 رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت اعلام کنند.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,نوروز 1403
  • کد خبری : 98028
کوثر  آزموده
خبرنگار

کوثر آزموده

تنظیمات قالب