جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/11/18
  • - تعداد بازدید: 44
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد:

آغاز اجرای طرح آزمایشی تولید نان کامل در شیراز، برای نخستین بار در کشور

.

معاون
غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از آغاز اجرای طرح
آزمایشی تولید نان کامل در شیراز برای نخستین بار در کشور خبر داد.



به
گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «محمدجواد
راعی» در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: توزیع نان کامل از شانزدهم بهمن در 17
نانوایی سطح شهر شیراز آغاز شده و به مدت 10 روز، از ساعت 9 تا 10
و 30 دقیقه صبح، با آرد یارانه ای انجام می شود.

 


او
با اشاره به اینکه تهیه نان کامل سخت تر و نیازمند زمان پخت بیشتر، زمان ‌تخمیر
بیشتر و هزینه کارگری بیشتر است، افزود: بر همین اساس قیمت نان کامل بسیار بیشتر
خواهد بود، اما با حمایت مسوولان استان فارس تلاش شده است که این نان با قیمت
مناسب در اختیار مردم شهر شیراز قرار گیرد.



دکتر
راعی درباره مزایای مصرف نان کامل به کاهش کلسترول، پیشگیری از ابتلا به سرطان ها،
کاهش خطر سکته های قلبی، کاهش خطر استرس اکسیداتیو و در نتیجه کاهش خطر بیماری های
قلبی-عروقی، کاهش دیابت نوع 2، کاهش چاقی و کاهش خطر مرگ و میر اشاره و ابراز
امیدواری کرد تا این طرح در سراسر کشور نیز توسعه یابد.



او
با اعلام برنامه های کلان و نوآورانه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی
شیراز، از پیگیری ویژه برای احیا و راه اندازی مجدد سه اتاق تمیز (کلین روم) در مرکز
آموزشی درمانی شهید دکتر فقیهی، نمازی و بیمارستان آنکولوژی امیر؛ گسترش و توسعه داروخانه
ویژه معاونت غذا و دارو، برگزاری نمایشگاه مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور در
تیر 1401، برگزاری نمایشگاه تجهیزات پزشکی در آذر 1401، برگزاری نمایشگاه گیاهان
دارویی در آذر 1401 و برگزاری پنجاه نشست تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی پس از
اجرای طرح دارویار خبر داد.



صدور
پروانه تولید محصولات دانش بنیان با فناوری پیشرفته برای نخستین بار در کشور



معاون
غذا و داروی دانشگاه در این نشست با اشاره به مهمترین دستاوردهای دانشگاه علوم
پزشکی شیراز در حوزه غذا و دارو، از صدور پروانه تولید «پروب های سونوگرافی و اکو
کاردیوگرافی» از محصولات دانش بنیان با فناوری پیشرفته برای نخستین بار در کشور
خبر داد و گفت: صدور پروانه تولید تجهیزات اندوسکوپی قابل انعطاف شامل گاستروسکوپ –
سیستوسکوپ -کلونوسکوپ و برونکوسکوپ نیز از دیگر محصولات دانش بنیان با فناوری پیشرفته
ای است که برای نخستین بار در کشور انجام می شود.



او
اضافه کرد: کاهش 30 درصدی زمان صدور پروانه های خوراکی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی؛
کسب رتبه نخست در حوزه مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی در بین معاونت های
غذا و دارو کشور؛
توسعه چارت سازمانی
آزمایشگاه مرجع غذا و دارو و همچنین تشکیل دو اداره جدید « اداره تجویز و مصرف
منطقی دارو» و
«اداره مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور» در این معاونت نیز از
دیگر دستاوردهای مهم این معاونت در سال جاری است.



کشف
بالای 73 میلیارد ریال کالاهای قاچاق سلامت محور



دکتر
راعی از تشکیل کارگروه کالاهای سلامت محور در معاونت غذا و دارو دانشگاه خبر داد و
گفت: طی پیگیری ها و نشست های مشترک با دستگاه ها و نهادهای نظارتی استان، در یک
سال گذشته بیش از 73 میلیارد ریال کالای قاچاق سلامت محور کشف و معدوم شده است.



انجام 5500 بازدید از داروخانه‌ها و نظارت بر اجرای
موفق طرح «دارویار»



معاون
غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در ادامه از انجام پنج هزار و 500 بازدید، بازرسی
و نظارت گسترده بر داروخانه‌ها با هدف نظارت بر حسن اجرای طرح دارویار در استان
فارس خبر داد که از تیر امسال، همزمان با شروع طرح دارویار در سراسر کشور آغاز شده
است.



این
مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: ساخت کیت های تشخیص گونه های
جانوری در فرآورده های گوشتی با روش
PCR
به جای خریداری کیت های خارجی و کسب رتبه سوم شرکت در آزمون های
مهارت آزمایی باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی از دیگر دستاوردهای مهم حوزه غذا
و دارو در دانشگاه علوم پزشکی شیراز از سال گذشته تا کنون بوده است.



این
نشست خبری صبح امروز، هفدهم بهمن 1401 با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز،
معاونان و مدیران ارشد دانشگاه و اصحاب رسانه در سالن شهدای گمنام ساختمان مرکزی
دانشگاه برگزار شد./103



پایان
خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا,اخبار مدیریت روابط عمومی دانشگاه
  • کد خبری : 74014
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب