سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/05/08
  • - تعداد بازدید: 165
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

«سلامت و امنیت غذایی» در کانون توجه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مدیران ارشد فارس

در دیدار مشاور عالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با رئیس گروه سیاستگذاری سلامت و جامعه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، بر ضرورت تقویت دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه و توسعه همکاریهای بینبخشی در سطح استان تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، دکتر «کوروش عزیزی» مشاور عالی رئیس دانشگاه، در دیدار با دکتر «نرگس رستمی گوران» رئیس گروه سیاستگذاری سلامت و جامعه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، با اشاره به جایگاه پیشرو دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه سلامت و امنیت غذایی، گفت: استان فارس به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان مواد غذایی در کشور، از ظرفیتهای گستردهای در این حوزه برخوردار است و این موضوع در اولویت سیاستگذاریهای دانشگاه قرار دارد.

وی با تأکید بر اینکه سلامت غذا و تغذیه سالم، نقشی کلیدی در آینده سلامت کشور دارد، افزود: امنیت غذایی، پایهگذار امنیت ملی است و تصمیمات اتخاذ شده در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، تأثیر مستقیمی بر آینده جامعه دارد.

دکتر عزیزی همچنین از تلاشها و همکاری مسئولان دانشگاه، اساتید و همکاران حوزه سلامت در راستای تأمین سلامت جامعه قدردانی کرد.

لزوم انسجام بینبخشی برای ارتقای امنیت غذایی

در ادامه این نشست، دکتر «نرگس رستمی گوران» با اشاره به رویکردهای ملی در حوزه سلامت غذا، از اقدامات امیدبخش دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این زمینه قدردانی کرد و گفت: برگزاری منظم و اثربخش جلسات کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سطح استان، نقش مهمی در اجرای مصوبات و تحقق اهداف کلان حوزه سلامت دارد.

وی بر ضرورت همافزایی مجموعه سلامت با سایر دستگاههای اجرایی استان، تسهیل روند سیاستگذاری، نظارت و پیگیری مصوبات شورا، همچنین بهرهگیری از مشارکتهای مردمی در این مسیر تأکید کرد و افزود: انتظارات دولت در حوزههایی مانند کاهش مرگ و میر ناشی از حوادث، اجرای سند سالمندان و مقابله با بیماریهای غیرواگیر، نیازمند توجه جدی به مقوله امنیت غذایی است.

گزارشی از اقدامات دانشگاه در حوزه تغذیه و سلامت جامعه

در این نشست، دکتر «اورنگ ایلامی» معاون بهداشت دانشگاه نیز گزارشی از عملکرد و مصوبات شورای سلامت و امنیت غذایی استان ارائه کرد و به تشریح اقدامات دانشگاه در زمینه تأمین سلامت مادران و کودکان بدسرپرست، توزیع مکملهای تغذیهای در مدارس و همکاریهای بینبخشی پرداخت.

همچنین دکتر «محمدجواد خشنود» معاون غذا و دارو دانشگاه، با اشاره به سیاستهای اجرایی این حوزه، به موضوعاتی از جمله ترویج فرهنگ مصرف نان کامل، پایش ایمنی غذا، ارتقای سلامت محصولات غذایی و ضرورت سیاستهای تشویقی برای ارتقای سلامت تغذیه جامعه پرداخت.

در ادامه، دکتر «عبدالحسین فرحبخش» مشاور رئیس دانشگاه و رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی، گزارشی از فعالیتهای این دبیرخانه در حوزه تدوین سیاستها و برنامههای اجرایی ارائه داد.

دکتر «سیاوش باباجعفری» رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه نیز با تشریح اقدامات انجام شده در حوزه آموزش عمومی، ارتقای سواد تغذیهای و پژوهشهای مرتبط با غنیسازی محصولات غذایی، بر لزوم بهرهمندی از ظرفیتهای علمی مرکز تحقیقات دانشکده در تدوین سیاستهای ملی تأکید کرد.

این نشست در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شد.

پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 129055
کلیدواژه
حمید تهرانی
خبرنگار

حمید تهرانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب