سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1397/10/23
  • - تعداد بازدید: 27
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

«استویا»؛ شیرین کننده طبیعی را بیشتر بشناسیم!

.

مصرف بیش از اندازه شکر منجر به ایجاد مشکلاتی برای سلامتی و افزایش
آگاهی در مورد این مشکلات منجر به استفاده از جایگزین های شکر شده است.

 


به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، کارشناس
تغذیه دانشکده تغذیه و علوم غذایی با بیان اینکه برخی از جایگزین های شکر مضر و دارای
عوارض هستند، گفت:
شیرین
کننده های کم کالری بسیاری در بازار وجود دارد، اما اغلب مانند

«آسپارتام» و «ساخارین»؛
مصنوعی هستند و به دلیل آثار منفی بر سلامت مصرف کننده، محدودیت مصرف دارند.



«مریم روستا» با اشاره به اینکه شیرین کننده های طبیعی
بسیار کمی نیز دارای طعم خوب هستند که «استویا» یکی از آنهاست، توضیح داد: گیاه «استویا»
نوعی شیرین کننده طبیعی با کالری صفر و شیرینی نزدیک به 300 برابر نسبت به شکر است،
در نتیجه جایگزین مناسبی برای قندهای تصفیه شده بوده و به دلیل نداشتن قابلیت جذب پس
از مصرف، در افزایش قند خون نیز تاثیری ندارد.



این کارشناس تغذیه با بیان اینکه «استویا» برای افرادی مانند
مبتلایان به دیابت و افراد چاق که با محدودیت مصرف کربوهیدرات مواجه هستند، مناسب است،
درباره دیگر فواید آن افزود: استویا موجب افزایش هورمون کورتیزول می شود که در
تنظیم فشار خون، سیستم ایمنی بدن، سوخت و ساز مناسب قند، چربی و پروتئین در بدن
نقش دارد و همچنین به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی خود، موجب افزایش مرگ سلول های
سرطانی شده و سیستم هایی که به رشد سلول های سرطانی کمک می کند را ضعیف می کند.



این عضو دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز اضافه کرد: «استویا»
تولید باکتری های دهانی را کاهش داده و از پوسیدگی دندان جلوگیری کرده و در نتیجه
برای سلامت دهان و دندان مفید است./103



پایان خبر

  • گروه خبری : آخرین اخبار,اخبار وب دا
  • کد خبری : 3994
کلیدواژه
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب