2 انتصاب در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
.
طی احکامی جداگانه از سوی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم
پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی
و آشامیدنی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی و رئیس
اداره صدور پروانه های فرآروده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مدیریت
نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی
دانشگاه منصوب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی
درمانی شیراز، دکتر «محمدجواد راعی» معاون غذا و داروی دانشگاه طی احکامی جداگانه،
مهندس «میرمیثم حسینی مقدم امامی» را به عنوان رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده
های خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و
بهداشتی و مهندس «پیمان رمضانی» را به عنوان رئیس اداره صدور پروانه های فرآروده
های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی
و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب معاونت غذا و داروی دانشگاه منصوب کرد.
رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی مدیریت نظارت
بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب شد
متن حکم دکتر «محمدجواد راعی» خطاب به مهندس «میرمیثم
حسینی مقدم امامی» بدین شرح است:
نظر به مراتب تعهد، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی، به
موجب این حکم به عنوان رئیس اداره نظارت بر عرضه فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب می گردید
تا با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی های علمی و فنی خود و سایر
کارشناسان محترم آن حوزه نظارتی مطابق با ضوابط و مقررات با رویکرد فساد ستیزی
و ارتقاء کارایی نسبت به پیگیری وظایف محوله اقدام فرمایید.
اهم موارد مورد انتظار به شرح زیر می باشد:
1- ارتقاء فرایندهای بازرسی و نظارتی با هدف افزایش بهره
وری نیروی انسانی و نظارت موثرتر و شدیدتر بر واحدهای صنعتی تولید، نگهداری و
توزیع فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
2- پیگیری موثر موارد عدم انطباق و برخورد با تخلفات گزارش
شده در چهارچوب مقررات و ضوابط سازمان غذا و دارو با رویکرد بازدارندگی و تضمین
حداکثری سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی
3- بازنگری فرآیندها و حذف امور غیر ضروری به منظور تسریع
در ارائه خدمات قانونی به ذینفعان به ویژه صدور مجوزهای بهداشتی در عین توجه
به دقت و کیفیت اجرا
4- برنامه ریزی و اجرای دقیق برنامه های عملیاتی اداره کل
امور فراورده های خوراکی و آشامیدنی مطابق با دستورالعمل ها و تقویم ابلاغی با
بهره گیری از توانمندی های کلیه نیروهای ستادی و شبکه های بهداشت و درمان
5- ایجاد تعامل مثبت و سازنده درون بخشی بین ادارات مختلف
حوزه مدیریت نظارت بر فراورده های خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی به منظور
ساماندهی بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها
6- ارتقاء تعاملات با کارشناسان ستاد سازمان غذا و
دارو با هدف بهبود امور جاری و کاهش چالش های اجرایی حوزه
7- ایجاد و بهبود ساز و کارهای جذب و تحکیم مشارکت سایر
سازمان های ذی مدخل در صدور مجوزها، واحد های تحت پوشش، مسئولین فنی ، دانشگاه و
مراکز علمی و پژوهشی و ...) به منظور بهبود خدمات رسانی در حوزه های فنی
و کارشناسی
8 -تلاش در راستای توانمند سازی روزافزون کارشناسان اداره مربوطه و
بهره گیری از توانمندی های فنی و تجربی ایشان
دکتر محمدجواد راعی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شیراز
رئیس اداره صدور پروانه های فرآروده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و
بهداشتی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و بهداشتی منصوب
شد
متن حکم دکتر «محمدجواد راعی» خطاب به مهندس «پیمان
رمضانی» بدین شرح است:
نظر به مراتب تعهد، تجربیات و سوابق کاری جنابعالی، به
موجب این حکم به عنوان رئیس اداره صدور پروانه های فرآروده های خوراکی، آشامیدنی،
آرایشی و بهداشتی مدیریت نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و محصولات آرایشی و
بهداشتی منصوب می گردید تا با استعانت از خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی های
علمی و فنی خود و سایر کارشناسان حوزه مرتبط مبتنی بر ضوابط و مقررات جاری
نسبت به پیگیری امور محوله اقدام فرمایید.
اهم موارد مورد انتظار به شرح زیر می باشد:
1- بازنگری و ارتقاء فرایندهای اداری بررسی و صدور مجوزها
با هدف تسریع در روند پاسخ گویی به استعلام های مرتبط و تسهیل صدور مجوزهای
بهداشتی
2- تعامل سازنده با سایر ادارات حوزه در جهت حذف امور غیر
ضروری و دوباره کاری ها با هدف تکریم و اجابت مطلوب تقاضاهای مراجعه
کنندگان
3- تلاش در جهت تفویض حداکثری فرآیندهای مرتبط با صدور
مجوزها و پروانه های بهداشتی به شبکه های بهداشت و درمان و نظارت بر حسن اجرای آن
4- ایجاد تعامل مثبت و سازنده درون بخشی به منظور ساماندهی
بهتر امور و هم افزایی توانمندی ها
5- پیگیری امور سامانه های الکترونیک فرایندی حوزه مدیریت
نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی و بالابردن مهارت های
کاربری کارشناسان حوزه
6- ایجاد تعامل سازنده با کارشناسان ستاد سازمان و سایر
معاونت ها به ویژه قطب 5 در جهت تبادل تجربیات و رفع چالش های اجرایی
7- تلاش در راستای توانمند سازی کارشناسان اداره تحت
مدیریت و بهره گیری از پتانسیل فنی و علمی کارشناسان محترم
8- ایجاد ارتباط موثر با جامعه مسئولین فنی صنایع غذایی و
آرایشی در جهت کمک به ارتقاء توانمندی های مسئولین فنی در اجرای شرح وظایف قانونی
دکتر محمدجواد راعی
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و
خدمات بهداشتی درمانی شیراز
نظر دهید