سرمایه گذاری برای تولید
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/10/21
  • - تعداد بازدید: 625
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از روند ارزیابی نهایی آزمون استخدامی شهریور 1404

دکتر «سید بصیر هاشمی» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از روند ارزیابی و مصاحبه آزمون استخدامی پیمانی شهریور 1404 که در بیمارستان بوستان در حال برگزاری است، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، وی با حضور در محل برگزاری ارزیابی تخصصی و عمومی، از نزدیک فرایند انجام مصاحبه را بررسی و با پذیرفته شدگان گفت و گو کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تاکید بر اهمیت ارزیابی های تخصصی و عمومی در جذب نیروهای متخصص گفت: گزینش افراد شایسته، کارآمد و مسوولیت پذیر سنگ بنای پیشرفت دانشگاه و ارتقای خدمت رسانی به مردم است.

دکتر هاشمی در ادامه با اشاره به جذب 24 هزار نیرو در آزمون استخدامی اخیر وزارت بهداشت در کل کشور و سهم 10 درصدی استان فارس در این آزمون گفت: پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون استخدامی بعد از طی فرایند بررسی مدارک به صورت دو برابر ظرفیت دعوت به مصاحبه شده اند که بعد از انجام مراحل ارزیابی و مصاحبه، دو هزار 338 نیرو به مجموعه سلامت فارس در تمامی سطوح درمانی، بهداشتی و پشتیبانی اضافه خواهد شد.

وی ضمن توضیح فرایند ارزیابی نهایی، ادامه داد: فرایند ارزیابی در 10 پنل تخصصی و پنج پنل عمومی با حضور ارزیابان متخصص در حوزه های مختلف دانشگاه از ششم دی آغاز شده و تا 30 دی  ادامه دارد.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در پایان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری منسجم و دقیق مصاحبه آزمون استخدامی از تلاش ارزیابان و همکاران فعال در اجرای منظم این فرایند قدردانی کرد.

پایان خبر

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار وب دا,آخرین اخبار
  • کد خبری : 143335
مژگان رنجبر
خبرنگار

مژگان رنجبر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب