جهش تولید با مشارکت مردم
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جهش تولید با مشارکت مردم

3 مورد یافت شد

پاسخگویی به 3 باور نادرست درباره مصرف شیر و لبنیات محلی

http://sums.ac.ir/آرشیو-آخرین-اخبار/پاسخگویی-به-3-باور-نادرست-درباره-مصرف-شیر-و-لبنیات-محلی

کلسیم آن به صورت نسبی افزایش پیدا می کند. بنابراین شیرهای کم چرب در مقایسه با شیرهای فله پرچرب از لحاظ برخی مواد مغذی غنی تر هستند. شیرهای فله پرچرب مقدار اسیدهای چرب اشباع بیشتری داشته و مصرف طولانی مدت آنها ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن نظیر...

02/11/14 07:32

آیا می توان بستنی را جایگزین شیر کرد؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/آیا-می-توان-بستنی-را-جایگزین-شیر-کرد؟

کلسیم است، اما شکر و چربی فایده ای برای سلامت استخوان ها و دندان ها ندارد، بلکه مصرف زیاد آنها می تواند باعث چاقی، دیابت، کاهش مقاومت بدن و افزایش خطر بیماری های قلبی و عروقی شود. بستنی حاوی مقدار زیادی شکر، چربی و کالری بالاست و اگر در رژیم غذایی بیش از...

02/11/11 08:10

دریافت مقدار کافی کلسیم روزانه، چگونه به سلامت ما کمک می کند؟

http://sums.ac.ir/آرشیو-بدانیم-و-اقدام-کنیم/دریافت-مقدار-کافی-کلسیم-روزانه،-چگونه-به-سلامت-ما-کمک-می-کند؟

کلسیم روزانه، چگونه به سلامت ما کمک می کند؟ همگام با چهاردهمین پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم؛ دریافت مقدار کافی کلسیم روزانه، چگونه به سلامت ما کمک می کند؟ --> ﺷﻴــﺮ ﻳﻚ ﻏﺬﺍﻱ ﻛﺎﻣﻞ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺩﺍﺭﺍ ﺑﻮﺩﻥ پروتئین با کیفیت بالا، ﺍﻧﻮﺍﻉ مواد معدنی ﻭ تعدادی...

02/11/08 14:08

تنظیمات قالب